Állásinterjún el akartak ijeszteni a munkától, megkérdezték, hogy tetszik így tudom vállalni,azt feleltem úgy gondolom hogy egy próbát megér, jól válaszoltam?
Figyelt kérdés
2021. júl. 26. 16:18
1/9 anonim válasza:
Te voltál ott, te tudod hogy miket mondtak.
2/9 anonim válasza:
Ha te úgy gondolod, hogy neked megéri, akkor nem lesz baj, de nem tudjuk mi a munka és a kockázat.
3/9 anonim válasza:
Hát...nem tudjuk,milyen munkáról van szó és hogy akartak téged elijeszteni attól.
4/9 A kérdező kommentje:
Forgalmi szolgálat tevő egy autó busz társaságnál
2021. júl. 26. 16:27
5/9 anonim válasza:
Veszélyesnek nem veszélyes.
De mivel ijeszettek el?
6/9 A kérdező kommentje:
Hát itt mekkora a felelősség, korán kell kelni,stb...
2021. júl. 26. 16:48
7/9 anonim válasza:
szerintem csak ki akarták szórni a trógereket, akik 2 hét után rájönnek hogy nincs kedvük korán kelni és onnantól folyamatosan késnek
8/9 anonim válasza:
Az nem elijesztés, hanem a tények közlése. A legtöbb munkahely már az interjún elárul ilyen részleteket, váltott műszak, éjszakai műszak, hétvégi munka stb.
Az "egy próbát megér" helyett inkabb azt kellett volna mondani, hogy "igen, nem probléma".
9/9 A kérdező kommentje:
Most már mindegy remélem nem ezen múlik
2021. júl. 26. 17:16
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!