Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Menstrualni fogok és állásinte...

Menstrualni fogok és állásinterjura kell mennem, mar most rosszul vagyok. Mit tegyek hogy jobban legyek és ne ájuldozzak? 22

Figyelt kérdés

Szerintem holnap megfog jonni.

Allasinterjura kell mennem, nagyon felek mert amikor mentsrualok szinte ajuldozok, nagyon rosszul vagyok. Gyogyszer sem segit, meg nincs itthon semmi nincs penzem venni. Szemem is bevan ilyenkor esve, hanyingerem van, olyan mintha wc re kene mennem. Mit csinaljak hogy jobban legyek es ne latszodjon még az arcomon is ez a dolog?

2022. febr. 28. 01:02
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
78%

Ha egy állás interjúra sem tudsz elmenni mi lesz akkor, ha élesben kell dolgozni? "Bocs főni, nem megyek mert mensizek."?

Csúnyán hangzik, de felnőtt vagy. Vérvétel, vizsgálat, gyógyszerek, vizelet, esetleg pszichológus.

Nekem is rohadtul fájt világ életembe a menstruációm és 6 év vizsgálat után 3 orvos is azt mondta, hogy nincs eléggé megedződve a méhem az ilyen erős összehúzódásokhoz és vagy a torna vagy a szülés oldaná meg. Nyilván nem fogok ezért szülni 17-18 évesen.

Felírattam a fogamzásgátlót (mondjuk nem kifejezetten ezért, hanem amire ki van találva) és azóta semmi bajom.

Döbbenet, hogy te 22 évesen semennyire nem jutottál el a probléma gyökeréig. Ha téged nem érdekel hogy fáj, minket miért érdekeljen?

2022. febr. 28. 04:33
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Ha kell az állás, kapd magad össze arra a fél órára. Ha nem, akkor mondd le. Mindenképpen menj el nőgyógyászhoz. Ezt felnőttként, a munkahelyen nem fogják elnézni.
2022. febr. 28. 05:18
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem mentem es elmegyek majd orvoshoz. Koszi a normalis valaszokat!
2022. febr. 28. 11:36
 14/18 anonim ***** válasza:
30%

Tehát akkor te SOHA nem mész sehová, amikor megvan, ami rhadtul szánalmas, már ne is haragudj.

Nem beteg vagy, csak menstruálsz, és ha bajod van, mert extrém módon fáj, akkor menjél orvoshoz.

2022. febr. 28. 15:28
 15/18 anonim ***** válasza:
52%

Nem mentem - ezen is csak nevetni tudok.

Egy munkahelyen úgy kiraknak ilyen hisztiért, amit levágsz, hogy csak lesel.

2022. febr. 28. 15:29
 16/18 A kérdező kommentje:

Titeket miert nem tiltanak ki innen?

Miert prbaltok bantani?

Feltudjatok fogni hogy nem birok labra allni ilyenkor?

Betegek....

2022. febr. 28. 17:31
 17/18 anonim ***** válasza:
32%

16

Mert igazuk van. Küzdesz valamivel, ami egyéni problémád és kötelességed lenne rá megoldást keresni. Ne tegyél már úgy, mintha te lennél az egyetlen picsa az egész bolygón, akinek fájdalmas a menstruációja és erős tünetei vannak, könyörgöm!

Fel tudjuk fogni, hogy egy tanult tehetetlen rinyagép vagy, aki jobban sajnálja magát, minthogy elmenjen kivizsgálásra és/vagy interjúra, igen. Nem most jöttem le én sem a falvédőről, hogy hallgassam, ahogy egy orvosra szoruló idióta otthon nyivákol ahelyett, hogy minden követ megmozgatna. Én is voltam ott, ahol te, azzal a különbséggel, hogy nem akartam egész életemben ennek az árnyékban élni és mindenről lemondani a ciklusom miatt.

2022. febr. 28. 17:35
 18/18 anonim ***** válasza:
35%
Nem mi bántottunk meg, te döntöttél úgy hogy megsértődsz.
2022. febr. 28. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!