Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
Kedves Birka!
Nem kell mindig aláírnod az üzeneteidet. Egyébként nem szóltam hozzád.
István
“ így inkább összetéveszted a telefonon gépelés okozta elütést a helyesírási hibaval ”
De neked csak elütéseid vannak. 🤣🤣🤣
xd hashtag smiley, értelmes válaszra eddig sem futotta, de azért ez már nagyon butyuta lett :)
István, te mit vergődsz, nem zavar, hogy senki sem szól hozzád?
Készítettem egy formulát, ami kimeríti a sejtbiológuskánk “vita” (😉) repertoárját. Így mindig csak be kell ikszelnie a megfelelő “érvet”, ez talán megy hiba nélkül.
[ ] Birka
[ ] Ostoba vagy
[ ] Nem tudsz semmit a biológiáról
[ ] Menj vissza tanulni
[ ] Csúnya öngól volt
[ ] Butuska
[ ] Fogyi
[ ] Iskolázatlan
“ értelmes válaszra eddig sem futotta,”
Mindenkivel a maga szintjén.
74 önellentmondásba keveredtél, megszólítasz, majd közlöd, hogy senki sem szól hozzám? Vagy ezzel azt akarod mondani, hogy te senki lennél? Ne légy ilyen kishitű!
István
66: Pontosan te nem tudsz semmit, csak élvezed, hogy másoknak beszólsz. Kérdeztelek többször, mit végeztél, hol praktizálsz, hány éve? Válasz nincsen.
Amit te itt művelsz, abszolút tudatlanságra és rosszindulatra vall. Te itt hangulatot akarsz kelteni, semmi tudással. Felsoroltad, ki milyen hülye-csak te vagy helikopter.
Mesélj nekem a kisebbrendűségi érzésedről, amit ezzel a tudatlan, de nagy arcoddal kompenzálsz! Ha mersz....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!