Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Juniusban kaptam az oltast es azota nem menstrualtam. Elotte sem volt rendszeres a ciklusom, de ilyen meg nem tortent. A nogyogyasz gyogynovenyes cseppeket javasolt, de ugy tunik az sem segit.2022. márc. 12. 06:57
112/123 anonim válasza:
Én sem menstruáltam, amióta kaptam BCG oltást.
113/123 anonim válasza:
Mindegy, menj valami értelmes nőgyógyászhoz. Nincs ez rendben.
114/123 anonim válasza:
96.ok.te mondtad. A diplomám száma:5/2000/s e. Visszaadtam.
116/123 anonim válasza:
elfelejtettél fiókot váltani...
117/123 anonim válasza:
Te szívtál valamit? Magadnak kommentelgetsz, nem veszed észre, hogy egy napja szívatlak? Aztán már a fiókomat sem ismered fel (amiről legutóbb még azt írtad, hogy hónapok óta beszélgetsz, miközben idén csináltam).
Ezek az oltásellenesek egyre ostobábbak :(
118/123 anonim válasza:
Én egy 3 pipás fiókra mondtam ezt. :)
119/123 anonim válasza:
Áh, bocsánat, most látom, tényleg nem váltottál fiókot, mindenhol már 2,5 pipa van.
Akkor szívatnál, ha ép nem kiröhögnélek, meg más érdekelne a verdesésed.
Sajnálom hogy anyukád elhanyagol, és így vagy kénytelen felhívni magadra ismeretlenek figyelmét, hogy veled foglalkozzanak. :)
120/123 anonim válasza:
“ miközben idén csináltam”
Bizonyíték?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!