Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
4 jelentkezz gondolatrendőrnek, már van felvétel.
A te elméleted szerint akkor megúszhatok egy gyilkosságot is, mert ha hátba szúrok valakit, nem azért halt meg mert hátba szúrtam, hanem hát pont elvérzett utána szegény. Csak véletlenül ez pont szúrás után történt. De semmi köze hozzá. Becsszó. 🤣🤣🤣
Nem vergődik, 4-es én voltam, 3 és 7 pedig másik személy.m, talán ugyanaz de ez sem biztos.
Nem mi vagyunk egyébként “értelmi fogyik”, hanem a te mentalitásoddal rendelkezők égettek a történelemben boszorkányokat, illetve akasztottak ártatlan embereket sejtések alapján, csak “mer’ há’ mindenki tudja hogy boszorkány” alapon. 😁
Benne vagyok egy mellékhatásos csoportban, ahol panaszkodnak az emberek, mennyi eü problémájuk lett mRNS oltás után. Vetélés, szívizomgyulladás, menstruációs problémák, ízületi gyulladás, övsömör, trombózis, embólia. Van olyan férfi, aki elveszítette feleségét, oltás után meghalt. Volt egyetemista évfolyamtársam apukája szívizomgyulladásban meghalt oltás után. Le írták az orvosok, hogy ez volt az oka.
Sokan még mindig vakok. Ausztráliában 10.000 beadvány született az állammal szemben, a kötelező oltás miatt, egészségkárosodásért.
Világszerte nem konteósok tüntetnek, hanem olyanok, akik látják, milyen veszélye van az oltásnak. Inkább elveszíti az állásukat, de nem oltattak.
Nagymamámnak övsömöre lett, cukorbeteg lett, a vérnyomása az egekben van, szédül megállás nélkül vagy 4 hónapja. Ő sem hiszi el, hogy az oltástól.
Titeket sem lehet meggyőzni. ADASSÁTOK be a 4.-et is!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!