Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
Így van be kell még az 5.lötyit is adatni.Majd lesz valami;
:)
Legyengíti az immunrendszert az oltás, majd minden nyavaja előjön.
Egyesek szerint olyan állapotot okoz, mint a HIV vírus. AIDS-t=(acquired immunodeficiency syndrome) SZERZETT IMMUNHIÁNYOS szindrómát.-ebben nem vagyok biztos.
Hát, nekem semmi bajom nem lett az oltástól. Ellenben az ülőmunkától, attól, hogy kevesebbet mozgok, hogy kevesebb inger és interakció ér, attól lettek (nem mondom, hogy egészségkárosító) de következmények.
A bizonytalanság érzése, a kilátástalan jövőkép...
És lehet vitatkozni, hogy mi rombolja jobban az egészséget...
Az a baj, hogy sokaknak lett átmeneti ilyen olyan probléma. Egy kollégámnak pl. alvászavar. Mindig normálisan aludt, utána 2-3 hónapig vagy 5 tudott vagy 12 órára kiütötte magát.
Nagyon sokaknak meg nincs problémája, és akinek nincs, az nem fogja fel, hogy másnak attól még lehet, és nem mindenki egyforma.
Mennyi buta ember van itt, te jó ég :D Elsőnek bizonygatja, hogy már pedig itt senki sem mondta, hogy az oltas miatt,az a h.lye, aki ezt egyből leveszi, aztán meg azzal jön, hogy ez 100% az oltás "hibája", mindezt 0 biológia tudással :)
Ez igen
Gondolom a háborúról is hasonló értelmes véleményetek van és minden olyanról, amihez semmit sem értetek :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!