Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
"Én legalább hoztam tudományos oldalakat, amire azt mondtad, baromság"
Nagy munka lehetett egy who-s cikket félreértelmezni és belinkelni ide, ez igen, buksi simi :) Erre meg egy fogyi is képes. Senki sem monda mellesleg, hogy baromsag, csak épp nem a témába vág és felesleges félremagyarázni, mert amit te művelsz vele, az az.
Nem, nem vagyok orvostanhallgató, te véletlenül magasgépkezelő vagy,vagy műkörmös, vagy most másik szakmáját próbáljuk random kitalálni? A pincsikutyádat állatorvoshoz vidd,bár sokat elmond rólad, hogy fogalmad sincs, hogy mit csinál egy állatorvos, orvos, virológus vagy bármilyen szakma tagjai
Olvasgasd esetleg a google tudós cikket a témában, megnézve, hogy azt a cikket hányan idézték,mivel egy cikk csak úgy releváns infó.
Fura,pláne hogy nem is vagyok fent tavaly óta :) Látom érvekre nem futotta, a helyesírási hibák kijavításában besültetek, visszatértek a hazudozáshoz :)
Ez igen, ez ám a teljesítmény. birkucik :)
88 a kérdező rég kapott racionalis választ, hogy mit tegyen.
Te meg azért térsz vissza “újra és újra” hogy csendőrködj ahelyett, hogy a kérdezőnek segítesz?! Ejnye, ejnye...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!