Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
A tüskefehérjétől,amiről azt sem tudod micsoda, meg alapjáraton a vírus tartalmazza :D
micsoda logikájuk van az oltásellenes birkáknak
Nagyokos!
Tudsz angolul? Who oldalán fenn van a mellékhatás!
"Safety information**
Possible events*
(by frequency)
Very common (≥1/10):
Headache, arthralgia, myalgia, injection site pain, fatigue, chills, pyrexia (higher
frequency after 2nd dose), injection site swelling
Common (≥1/100 to ˂1/10):
Nausea, injection site redness
Uncommon (≥1/1000 to ˂1/100):
Lymphadenopathy, insomnia, pain in extremity, malaise, injection site itching
Rare (≥1/10 000 to ˂ 1/1000):
Bell’s palsy (acute peripheral facial paralysis)
Not known (cannot be estimated from available data):
Anaphylaxis†
, hypersensitivity
†
A small number of anaphylactic reactions have been reported (outside of clinical
trials) in persons without a history of anaphylaxis. Until more data are available,
WHO recommends that all persons should be observed for at least 15 minutes
after vaccination and that COMIRNATY® is administered only in settings where
anaphylaxis can be treated.
A possible causal association with very rare cases of myocarditis in young men
(16–24 years) observed outside of clinical trials, is currently being investigated.
Co-administration of
vaccines/medicines There should be a minimum interval of 14 days between administration of this
and any other vaccine against other diseases, until data on co-administration
become available."
Szerintem hagyjátok. Ócska troll. Két mondatrészt nem tud egyben értelmezni.
Kíváncsi lennék, hogy ezek ilyenkor a központnak megmutatják az internetes hányadékukat, és teljesítménybérben dolgoznak, vagy általányt kapnak.
Itt te vagy az,aki az álttalad linkelt oldal tartalmait sem tudod értelmezni, csak kiragadsz 1-2 mondatot,ami neked tetszik és azzal haknizol. Közbe meg az alapokat se érted :)
Birka
1/6/14/29/32 vagyok.
Már nagyon unalmas ez a vita, nem veszitek észre magatokat??????????
58: most jön az, hogy egy kalap alá vesz mindenkit aki válaszolt, szitkozódik, személyeskedik, mindent kiforgat, de semmi konkrétumra nem hajlandó válaszolni. Szerintem hagyd.
István
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!