Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Juniusban kaptam az oltast es azota nem menstrualtam. Elotte sem volt rendszeres a ciklusom, de ilyen meg nem tortent. A nogyogyasz gyogynovenyes cseppeket javasolt, de ugy tunik az sem segit.2022. márc. 12. 06:57
91/123 anonim válasza:
87:kérdeztelek....semmi.birkázás, szarozás, az a specialitásod. Semmire se érved, sem bizonyítékod, sem orvosi tapasztalatod, semmid. Arcoskodj csak. Semmi nélkül. Befejeztem veled, mert buta vagy, mint a tök.
92/123 anonim válasza:
85: Köszönöm. 22 éve epidemiológusként praktizálok. Láttam a jótékony hatásokat, de a rosszakat is. Nálam egyenlőre nem a jó nyert. Problémás ez a védőoltás.
93/123 anonim válasza:
Dulifulinak elkezdődött az esti iskola...
94/123 anonim válasza:
93; semmit nem mondtál, viszont mindenki buta.
96/123 anonim válasza:
Mondja az, aki szintúgy semmit nem ír, csak h én orvos,biológus meg minden vagyok, ennek ellenére buta vagyok, mert én értek a témához, veled ellentétben :D
Egy epidemiológus nem relevás szakterület ebből a szempontból,kb. annyira értesz a témához, mkint egy fogorvos :)
De egy próbát megért idekamuzni ezt, legközelebb olyat hazudj, ami hitető is
97/123 anonim válasza:
Vége az órának. :)
Figyi, korábban te írtad, milyen szánalmas hazugozni.
Most erre bekóstolod 92-t?
Jó ide járni. 🍺
98/123 anonim válasza:
Csak röhögök,mikor visszanyal a fagyi :D így kell beégni nektek ;)
99/123 anonim válasza:
Mármint a retinádba, vagy az agyad helyére?
100/123 anonim válasza:
Köszönjük az ovis szintű visszavágást,látom ebben sem remekelsz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!