Kezdőoldal » Egészség » Nők egészsége » Az oltas ota nem menstrualtam,...

Az oltas ota nem menstrualtam, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Juniusban kaptam az oltast es azota nem menstrualtam. Elotte sem volt rendszeres a ciklusom, de ilyen meg nem tortent. A nogyogyasz gyogynovenyes cseppeket javasolt, de ugy tunik az sem segit.

2022. márc. 12. 06:57
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯
 21/123 anonim ***** válasza:
77%
#20 te hol látod hogy melyik hozzászólást ki írta?
2022. márc. 12. 10:38
 22/123 anonim ***** válasza:
57%

“ Mennyi buta ember van itt, te jó ég :D ”

Örülök, hogy végre önkritikát gyakoroltál.

“ Gondolom a háborúról is hasonló értelmes véleményetek van és minden olyanról, amihez semmit sem értetek :)”

Tehát ha már a biológiához nem értünk, akkor olyan témára tereled a szót, amihez te sem értesz. Nagy koponya lehetsz. 🤣

Vagy netán egy orvos-tábornokhoz van szerencsénk?

2022. márc. 12. 11:02
 23/123 anonim ***** válasza:
76%

Ez nagyon béna próbálkozás lett barátom, a sablonos gyk-s színvonalt sem ütötte meg, szerintem kezd elölről :)

Pl. meséld be mindenkinek, hogy az összes huszonéves ismerősöd meghalt az oltástól 2x is és persze ezt be is bizonyítottad orvosilag :)

És úgy jön ide a háború, hogy a rengeteg ostoba fotel vírulógusból, mint amilyen te is vagy, most külpolitikai szakértő lett és a háborúval kapcsolatban is ontják a baromságaikat. Sajnalom, hogy ennyire butuska vagy, hogy ez magadtól nem esett le

2022. márc. 12. 11:13
 24/123 anonim ***** válasza:
61%

Jól van zsebbiológuskám, megint belédfutottam...

*Kezdd elölről. Felszólító mód.

A személyeskedés hagyján, megszoktam az unatkozó érv nélkül maradt 15 évesektől, de hogy még hazudsz is, az nem magasság, hanem mélység. Inkább tanulj, vagy szerezz magadnak nőt, akkor nem kell itt keresned az “önigazolást”.

2022. márc. 12. 13:03
 25/123 anonim ***** válasza:
28%

Még szt sem sikerült eltalálnod, hogy nő vsgyok vagy férfi,s foglalkozásomat meg aztán pláne ;)

Minek erőlködsz?

2022. márc. 12. 16:05
 26/123 A kérdező kommentje:

Köszönöm a sok választ, azonban egyik sem segített igazán. Ez a kérdés azokhoz szólt, akik találkoztak hasonló problémával, vagy értenek ehhez a témához. Félreértés ne essék, egyáltalán nem szeretném kritizálni az oltást, hiszen rengeteg ember életét mentette meg, és bárki bármit mond, a járványban ezerszer többen haltak bele mint az oltásba, már ha egyáltalán az oltásba haltak bele azok, akikről ezt gondolják.

Lehet, hogy vannak mellékhatásai, de közel sem olyan súlyosak, mint a covid járványnak. Én már 9 hónapja nem menstruáltam, és mivel az egyik válaszoló azt írta hogy terhes vagyok, leszögezem, hogy nem vagyok az, hanem csak a ciklusom ilyen rendszertelen. A nőgyógyász is azt mondta hogy az mrns oltás sok fiatal lány ciklusát kavarja meg. Én viszont még így sem bántam meg, hogy beoltattam magam, hiszen így megvédhettem a családtagjaimat a fertőzéstől. Pár hete én is elkaptam a betegséget és az oltásnak köszönhetően kevesebb mint egy hét alatt túl lettem rajta. Tehát én egyáltalán nem vagyok ellene az oltásnak, és azt szeretném kérni, hogy itt ne az oltásról való vitákról írjatok, hanem azok akiknek van tapasztalatuk, esetleg nőgyógyászok, vagy hozzáértők, vagy olyanok akik szintén rendszertelen ciklussal kűzdenek és úgy érzik hogy tudnának segíteni, ők írjanak. A további válaszokat előre is köszönöm, de kérlek benneteket, hogy mostmár ne az oltásról szóljon ez a kérdés.

2022. márc. 12. 18:02
 27/123 anonim ***** válasza:
64%
A mellékhatás-tagadó kollégának szíves figyelmébe ajánlom a WHO által működtetett VigiBase nyilvántartást a gyógyszerek/oltóanyagok mellékhatásai róla. Több, mint 2.700.000 eset van a covid-19 vakcinákkal kapcsolatban rögzítve pl.szívizomgyulladás, szívburok gyulladás, vérrögösödés, sztrók, kapilláris áteresztő szindróma, Guillain-Barré sy. És igen, a menstruációs zavarok is szerepelnek.
2022. márc. 12. 18:05
 28/123 anonim ***** válasza:
66%
És akkor most nézd neg a post-covid szövődményeket, aminél 10x hosszabb ez a sor és az előfordulási gyakoriság te butuska :)
2022. márc. 12. 18:16
 29/123 anonim ***** válasza:
69%

Kedves Kérdező!

Megcsavarva a válaszod:

Már ha egyáltalán a járványban haltak meg olyan sokan...

2022. márc. 12. 18:26
 30/123 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen kérek mindenkit, hogy most tekintsetek el a oltás és a jávány mellékhatásaitól, illetve tüneteitől, és a mentruációs probléma megoldásával kapcsolatban írjatok!!
2022. márc. 12. 18:31
❮❮ 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... ❯❯

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!