Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Pókfóbia! Valaki segítsen...

Pókfóbia! Valaki segítsen mert már kikészülök! Mit kezdjek magammal?

Figyelt kérdés

Este leakartam feküdni aludni,de amikor a takaróm felemeltem akkor megláttam egy pókot...kb. sikítva kirohantam anyumhoz aki jött és megölte a már éppen menekülő kis (nem éppen kicsi) dögöt...csak az a baj,hogy én meg most nem merek befeküdni az ágyamba...egyszerűen nem merek. Mindig is rettegtem a pókoktól. Még az egészen piciktől is. Így most nem alszom...tudom,hogy hülye vagyok,de egyszerűen nem merek. Anyumnak elege van már belőlem. (amit megis értek..de nem tehetek róla) Tudni kell rólam,hogy állandóan írtom a pókokat (porszívóval mert nem merek hozzájuk nyúlni)és ezért nem is értem hogy miért van mindig a szobámban. :( Meg ugye most is bemászott az ágyamba!!! Tudom nem megoldás hogy nem alszom...de nem tudok mást csinálni. Valaki segítsen! Ha becsukom a szemem rögtön az jön elő hogy úristen rámmászik...meg ilyenek. Már megbolondulok...és álmos is vagyok. :(

Csak én félek tőlük ennyire? Hogyan tudnám legyőzni a félelmem? Légyszi segítsetek! 16/L

2009. júl. 29. 00:29
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
100%
Az előbb volt egy aranyos, szőrös kis jószág a konyhában. Érdekeset hörögtem, mikor megláttam, és rögtön az jutott eszembe, hogy az ebédnek annyi. Pont a tűzhelynél van, és nem mertem egy méternél közelebb menni hozzá. A kaja meg persze ott rotyog, már le kéne húzni a tűzről... Én meg elkezdtem magamban mondani (szörnyű ciki, tudom, de muszáj volt magaban beszélni), hogy 'na gyerünk ági, odaég a kaja, muszáj lesz valahogyan kipaterolni szegényt'. Szóval fogtam egy edényt, hogy ráborítsam, akkor legalább nem tud elmászni, és nincs is szem előtt. Mivel még mindig nem mertem a közelébe menni, messziről dobtam rá a tálat, és pont telibe találtam szegényt. Utána még ficánkolt, mert csak az egyik lába szorult be, és akkor már a tányérhoz sem mertem hozzáérni... szóval fogtam az evőpálcikákat, és azzal húztam magamhoz a tálat. A pók akkor már nem mozdult, szerintem megdöglött, úgyhogy másodszorra már nem volt nehéz becserkészni. Rátettem a tálat, most is ott csücsül, és halott vagy nem, nem merem megnézni. Megvárom, amíg apám hazajön.
2009. aug. 13. 12:48
 32/46 anonim válasza:
100%
huhh gyerekek.. végig olvastam az összes kommentet és leginkább az 01:18-as vagyis a "miért is félsz pontosan a póktól" jött be leginkább. azt ahogy elolvastam egyből meg nyugodtam ugyanis nekem is fullra ugyanez van ami a kérdezőnél. még ha csak rájuk gondolok kiráz a hideg :S még annyi az 1:18 ashoz hogy kimásolom amit írtál és ha megint egy ilyen "sokkba" kerülök elolvasom a szöveget és hátha lenyugszom tőle. És mindenkinek sok sikert kívánok akik pókfóbiával, claustrofóbiával vagy tériszonnyal küzdenek :) jóéjt..
2010. ápr. 13. 22:22
 33/46 anonim válasza:
100%

Sziaztok!én is ebben a pókfóbiában szenvedek...:Smost nemrég olvastam a neten egy oldalon h mi ez valójában és hogy lehet legyőzni meg ilyenek...arachnophobiának hívják.de az oldalon többet tudtok róla olvasni ;)

és az 01:18as válaszolónak köszönöm...sokat segít nekem amit irt...remélem ezzel az oldallal segítettem egy pöppet.sziaztok. [link]

2010. ápr. 28. 20:37
 34/46 anonim ***** válasza:
2010. máj. 1. 22:19
 35/46 anonim válasza:
én is rettegek a pókoktól.:S egyik reggel felébredtem, és egy pók mászott az ágyamban amikor kimásztam és nagyba fehérneműbe elkezdtem sikítozni..szép látvány volt.:S
2010. jún. 24. 14:47
 36/46 Virág=) válasza:
most olvasom és nekem is ez a bajom egyszerűen én sem merek aludni.beglátok akármekkorát futok síkítok.most is anyum lecsapott egy hatalmasat és most nem merek aludni.Azért anyumat mégsem kérhetem meg megint hogy aludjon velem:DDD
2010. júl. 23. 01:54
 37/46 anonim válasza:
mindig is rettegtem a pókoktól, de az emberek 80% így van
2010. szept. 4. 12:57
 38/46 anonim válasza:
Fuuu nagyon ismeros a szitu .. velem igy detto ezvan ! es nem mertem aludni alandoan ellavas elot azon gondolkodok hogy jaj a falamon maszik meg ilyenek .. enis pokfobias vagyok es sokszor ha pl a hajam hullik ramesikes csikiz mart betegesen asziszem pok ! ;(
2011. aug. 4. 15:50
 39/46 anonim válasza:
Nekem is van pókfóbiám de nem olyan vészes még. Mert ha én egyet is meglátok nem blokkolok le egyből hanem keresek valami jó kemény újságot pl: Bazár :) és annak a dögnek tuti gatter.
2011. aug. 9. 10:44
 40/46 anonim ***** válasza:

Jaj elegem van abból, hogy aki nem fél semmitől, nem bírják megérteni milyen szörnyű érzés megijedni egy póktól! Szörnyű érzés a rettegés amikor bemész valahova és szembetalálkozol vele a sarkokba! Nekünk mindig minden ruhadarabot át kell vizsgálni, hogy nincs-e benne pók!

Sok sok idő energiát vesz ki belőlünk! És sokszor csak nevetnek rajtunk és azt mondják haha hogy fél a póktól!

Unom már ezt a kinevetést! Nem nevetnének azok az emberek, ha átélnék azt amit egy pókfődiás!

2011. aug. 28. 20:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!