Pókfóbia! Valaki segítsen mert már kikészülök! Mit kezdjek magammal?
Este leakartam feküdni aludni,de amikor a takaróm felemeltem akkor megláttam egy pókot...kb. sikítva kirohantam anyumhoz aki jött és megölte a már éppen menekülő kis (nem éppen kicsi) dögöt...csak az a baj,hogy én meg most nem merek befeküdni az ágyamba...egyszerűen nem merek. Mindig is rettegtem a pókoktól. Még az egészen piciktől is. Így most nem alszom...tudom,hogy hülye vagyok,de egyszerűen nem merek. Anyumnak elege van már belőlem. (amit megis értek..de nem tehetek róla) Tudni kell rólam,hogy állandóan írtom a pókokat (porszívóval mert nem merek hozzájuk nyúlni)és ezért nem is értem hogy miért van mindig a szobámban. :( Meg ugye most is bemászott az ágyamba!!! Tudom nem megoldás hogy nem alszom...de nem tudok mást csinálni. Valaki segítsen! Ha becsukom a szemem rögtön az jön elő hogy úristen rámmászik...meg ilyenek. Már megbolondulok...és álmos is vagyok. :(
Csak én félek tőlük ennyire? Hogyan tudnám legyőzni a félelmem? Légyszi segítsetek! 16/L
Sziaztok!én is ebben a pókfóbiában szenvedek...:Smost nemrég olvastam a neten egy oldalon h mi ez valójában és hogy lehet legyőzni meg ilyenek...arachnophobiának hívják.de az oldalon többet tudtok róla olvasni ;)
és az 01:18as válaszolónak köszönöm...sokat segít nekem amit irt...remélem ezzel az oldallal segítettem egy pöppet.sziaztok. [link]
Jaj elegem van abból, hogy aki nem fél semmitől, nem bírják megérteni milyen szörnyű érzés megijedni egy póktól! Szörnyű érzés a rettegés amikor bemész valahova és szembetalálkozol vele a sarkokba! Nekünk mindig minden ruhadarabot át kell vizsgálni, hogy nincs-e benne pók!
Sok sok idő energiát vesz ki belőlünk! És sokszor csak nevetnek rajtunk és azt mondják haha hogy fél a póktól!
Unom már ezt a kinevetést! Nem nevetnének azok az emberek, ha átélnék azt amit egy pókfődiás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!