Miért akarok anorexiás lenni?
Figyelt kérdés
Semmi sem azzal kezdődött hogy "hűű de jó móka, legyünk anorexiásak!". Mindig is vékony voltam, jobban mondva inkább olyan alaktalan húscafat-amőba.. régebben vékonynak tartottam magam. Most nem. Egy semmi vagyok. kb. 2-3 hónapja kezdem el "böjtölni". Vagy azt csináltam hogy 1-2 hétig semmi, csak napi egy bögre kakaó.. tejet nem szeretem magába.. és a csontjaim, meg az izmok.. Vagy pedig 3-4 napig semmit nem ettem. És utána ettem egy rendesetet, utána megint 3-4 nap. Edzettem minden nap, de egy idő után már kimerültem. Amit elértem az a 34,5 kilóm volt. Mindenki unszolt, hogy egyek, és úgy tűnt a legfontosabb kapcsolatom is kezd helyre jönni. Ettem. De azóta is bizonytalan vagyok. Jó ez így? Jól csinálom? Időközben rájöttem, utálom a hasamat - bárcsak ne is lenne. Eltűntetném. Nem tömöm magamba a zsírt éjjel nappal. Nem eszek nasikat. Néha 1-1 napot kihagyok, max zöldség,víz. Utálom a hasamat. Csak egy gomó bennem. Felvágnám. Egyszer megrajzoltam a testemre egy varrott hasfelmetszést filccel. Vagy egyszerűen ketté szelném a testemet. A csuklómat is féltem. A derekamnak és a csuklómnak vékonynak kell maradnia! Undorító hogy folyton ott a hányás a hasamba, és csak dagad ha nem vigyázok! Nézem az extra vékony lányokat, és úgy irigykedek.. Nem akarok hasakat. Nem akarok testeket. Minden nap edzek. Volt hogy (néha) hánytattam magam, de nem szeretem - undorító. De még mindig jobb mintha itt nőne bennem ez a mocskos gumó. Vagy az egész "bajom" csak valami szimbolikus, lelki jelentéssel bír? 163 centi, jelenleg 40 kiló vagyok. Mindenki azt mondja hogy szebb lennék, ha híznék. Én is észrevettem néha a tükörben - nicsak, csak nem szélesedik a csípőm? És a derekam semmit sem nő? Hát ez tök jó!. Már nem látom ezt. Egy nagy viziló-tehén-farönk vagyok. De komolyan! És amőba. Mindig más. Mindig minden bizonytalan. Nem szeretem magam. A testem.2009. jún. 23. 22:27
11/61 anonim válasza:
Már anorexiás vagy. Ez a tudatot uralja, a testen nyilvánul meg és a lélekben van a kiváltó oka. Ezért hiába irják itt sokan azt, hogy egyél, és ne lásd magad kövérnek, ha egyszer a tudatodnak, a józan eszednek az a parancsa, hogy ne egyél és a szemeid kövérnek látnak. Az evés undorral tölt el és a testedet is utálod. Miért utálod magad? Egyetértesz azzal, hogy szeretned kellene magad? A testünkben vagyunk. Ha a testünket sanyargatjuk magunkat sanyargatjuk. Valóban a pszichiáter tud segiteni, mert ki tudná deriteni, hogy miért nem szereted magad. Remélem, hogy még visszaforditható az állapotod és meggyógyulsz. Nem tudom a családod, a barátaid, a tanáraid a háziorvosod miért nem veszik észre, mi van veled. Felelősek érted. Lehet, hogy ők azt hiszik, hogy csak hülye vagy, és ha akarnál ennél rendesen? Ez butaság és tájékozatlanság.
12/61 anonim válasza:
Én olyat ismertem, hogy tök csúnya volt egy lány, de ezt nem merte bevallani és mindig testtömeg problémára hivatkozott amiért sikertelen volt a pasiknál. Sztem olyannak van gyakran ilyen elmebaja, aki olyan dologban csúnya amiben nem lehet változtatni és kivetíti egy olyanra amin lehet.
14/61 anonim válasza:
És a szüleid?Ne haragudj de egy anya hogy nem vesz észre ilyet és hogy engedheti meg,hogy 3-4 napig ne egyél!!!!!!!
A gyomorsavad szét fogja marni a gyomrod!Tele lesz fekéllyel és a kórházi ágyat fogd nyomni!
15/61 A kérdező kommentje:
Becsapom egy kicsit anyut, úgy nem veszi észre.. :§ Mert csak úgy teszek mintha ennék... Elrejtem a kaját. Amikor még suliidő volt észrevette, hogy kevesebbet eszem, így 4 szendvics helyett csak 2, vagy egyet csomagolt.
2009. júl. 11. 21:54
16/61 anonim válasza:
FOGD MÁR FEL VÉGRE, HOGY MEG FOGSZ HALNI!!! KÉPZELD EL A KOPORSÓDAT MEG A TEMETÉSEDEN A GYÁSZOLÓ TÖMEGEKET MEG A JAJVESZÉKELŐ SZÜLEIDET! AZ ÉLETED NEM CSAK A TIÉD, HANEM A SZERETTEIDÉ IS! ORVOSHOZ HÉTFŐN!!!
17/61 anonim válasza:
Nem fog elmenni orvoshoz,mert ez neki tetszik!Csak majd anyu fogja hajánál fogva berángatni a mentőbe,mikor már 20 k-osan nem fog bírni felállni sem!Addig felesleges mondani neki bármit!Anyud akkor is 1 barom,hogy nem látja,hogy 40 kg vagy!És ez még neki is természetes!Meg van az új Naomi Cambell!Ez i hülye az is hülye!
18/61 anonim válasza:
Tényleg ha nem kivehető még a medencéd akkor fúúúú de dagadt disznó vagy!Lassan pont annyi kg-os leszel ahány éves!Fogyjál még hozzá!Az úgy trendi lesz!De szép is leszel Istenem....majd küld képet,hogy hányhassak!
Utolsó voltam!
19/61 anonim válasza:
És a csuklódnak miért kell vékonynak maradnia?Mert akkor a gyűrűket is tudod karkötőnek használni???
20/61 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!