Anorexiás vagyok, gyógyulni akarok! Mit tegyek?
60kg-ról 3év alatt fogytál le 47-re? Miket ettél egy nap?
Én is anorexiás vagyok/voltam, most inkább ednosos vagyok (néha hánytatom magam, ha többet ettem, mint amennyit aznapra elterveztem /pl. egy almával többet/, van, hogy szinte semmit nem eszem.) Kíváncsi vagyok egy nap mit ettél?
Engem is a súlyom zavart a legjobban, de érdekes módon a súlyom nehezen adtam le, előbb centikben fogytam, amit láttam, de nem érdekelt, mert a mérleg mindig annyit mutatott. Most már ott tartok, hogy a mérleg nem igazán érdekel, csak a centi... De azért még most is sűrűn ráállok:S
Nem 3 év alatt fogytam le 47-re, csak 3 éve kezdődött az egész. Akkor körülbelül 4 hónap alatt adtam le a 13 kg-ot, utána tartottam a súlyom, majd gyógyulni szerettem volna, ingázott a súlyom, most megint 47-nél tartok és gyógyulni akarok, csak nem akarok megint 60 kg lenni... Max 53-54...
Amúgy az elején csak egészségesebben étkeztem, most már ott tartok, hogy naponta mondjuk 2 abonett kígyóuborkával meg 1-2 kiwi... Csak félek, hogy ha visszahízok, megint olyan kerek hörcsögpofám lesz... :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!