Aki volt anorexiás, bulimiás az elmondja neki hogyan alakult ki?
én kiskorom óta túlsúlyos voltam,sokat csúfoltak,és utáltam magam.
a szüleim sokat veszekedtek,apukám is sokszor éreztette velem,hogy én nem vagyok olyan értékű a túlsúlyom miatt mint a nővérem,aki vékony.szerelmes lettem valakibe aki mikor ezt megtudta jól kigúnyolt az egész suli előtt.
besokalltam és elkezdtem keményen fogyózni.
nagyon tetszett,hogy dicsértek,és tök jó ruhákat vehettem magamnak.
de mindig az lebegett a szemem előtt,hogy ha elkezdek enni akkor megint kövér leszek.
15 éves voltam, szép lassan belekerültem az anorexia csapdájába.alig ettem valamit és állandóan tornáztam,úszni is jártam,számoltam a kalóriákat,még a fogyis tablettámat is belevettem a napi kalóriámba,általában olyan 400 kalóriát ettem egy nap.
kimarad a menstruációm és anyukám orvoshoz vitt aki egyből tudta,hogy mi a helyzet.
pszichiáterhez küldött,akihez sokat jártam és szép lassan gyógyulni kezdtem.
a nőgyógyász pedig egy erős hormontartalmú gyógyszert írt fel amitől 3 hónap alatt visszaszedtem a leadott kilóimat,úgyhogy ismét túlsúllyal küzdök,mozgás és egészséges táplálkozás mellett is:(
köszi aranyos vagy:)
hát nem volt könnyű sokszor még most sem az...önbizalmam az nem sok van de a legfontosabb az,hogy élek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!