Ha valaki anorexiás vagy bulímiás, vagy valamilyen komoly táplálkozási zavarban szenved és jönnek a tünetek és korházba kerül?
anorexiás v bulímiás vagy? attól függ hogy milyen tünetek jönnek, meg hogy a szüleid mennyire vannak ezekkel tisztában. mert gondolom te nem akarsz kórházba kerülni, de ha a szüleid nem veszik észre a "tüneteket" akkor te meg nem fogsz magadtól szólni. am a szülidnek kell először szólni a gyerekorvosodnak aki pszichológushoz küld, akivel majd beszélgetsz stb. elvégeznek rajtad pár vizsgálatot, vérvételt meg ilyesmit hogy mennyire súlyos a helyzet, és kell- e kórházba menned. ha nagyon vékony vagy akkor egyből kórházba küld, és amig 5 kgot min. nem hízol haza se mehetsz, és utána is kontrollra kell járnod, meg a szüleid a sarkadban lesznek, hogy eszel- e rendesen stb. meg a pszichológus kötelező.
én is voltam ilyen helyzetben, a gyomrom tönkrement meg még sorolhatnám. sztem ne juss el arra a szintre, hogy kórházba küldjenek. nagyon nem éri meg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!