A barátnőm anorexiás?
Figyelt kérdés
21 éves 45 kg és 173 cm. El van szállva magától, hogy milyen csinos, és mennyire jó a teste. Pedig úgy néz ki testileg mint egy 15 éves. Napközben eszik normálisan, de este már nem, hogy ne hízzon.2011. aug. 8. 19:27
1/28 anonim válasza:
Nem az. Ilyen alkatú. én 74 kilo voltam 190 cm-hez, pedig ettem rendesen.
2/28 anonim válasza:
Biztosan bajban van, de nem szokták belátni.
3/28 anonim válasza:
173 cm-hez 45 kg???? Az nagyon keves! en amugy nem hiszem el, h normalisan eszik.
4/28 anonim válasza:
Szerintem nem,mert az anorexiás állandóan kövérnek látja magát,függetlenül attól,hogy inkább nagyon is sovány.Azt írtad,hogy a barátnőd egyébként meg van elégedve az alakjával,akkor nem hiszem,hogy ez lenne a baj.De fénykép sem ártana róla.Az meg szerintem nem baj,ha este nem eszik.Én se eszek 6 után,mert egész éjjel fájna a hasam :S
5/28 anonim válasza:
> Napközben eszik normálisan,
Akkor csak simán rohadt sovány.
6/28 anonim válasza:
valószívüleg.. nagyon naaagyon durván sovány a b.nőd vagy 60kg-nak kéne lenni legalább!!:S oké, hogy divat a vékonyság, de ez azért mindennek a teteje. figyelj próbáld meghízlalni, mond meg neki, hogy neked jobban tetszene, ha lenne rajta mit fogni, mert neked ez túl sovány és beszélj vele arról, hogy így egészségtelenül néz ki
7/28 anonim válasza:
Ha szépnek látja magát, akkor nem anorexiás, maximum hülye. Meg lehet némi testképzavara is, attól függetlenül, mert 45kg-val még jóval alacsonyabban is vékony lenne. Ilyen arányokkal egyáltalán van menzesze? Valakinek nem ártana beszélnie a fejével.
8/28 anonim válasza:
Kedves Elso! Akarhogy szamolom, ha te 190-hez voltal 74 kg, akkor neki a 54 kg-nak kene lennie a magassagahoz, h ugy nezzen ki mint te nem??? Az 10 kg plusz, van kulonbseg.
9/28 anonim válasza:
Uhh akkor nagyon vékony lehet, én 162-5 cm vagyok, 42 kg, és én is marha vékony vagyok. Bár nem tudom, h az akar-e lenni, én nem szeretek ennyire vékony lenni, de lehet h csak ő sem tudni hízni, és leglaább kihasználja
10/28 anonim válasza:
Első vagyok.
De én nem nő vagyok, ezert más a félépítésem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!