21 éves 45 kg és 173 cm. El van szállva magától, hogy milyen csinos, és mennyire jó a teste. Pedig úgy néz ki testileg mint egy 15 éves. Napközben eszik normálisan, de este már nem, hogy ne hízzon.
Vannak olyanok, akik nem tudnak hízni attól, hogy esznek. Ilyen testalkat, és nem sokat lehet rajta segíteni. De nem anorexiás.
Én 16 évesen 158/40 voltam. Akartam hízni, de nem tudtam semmitől. A szüleim is ilyenek voltak.
2011. aug. 8. 19:39
12/28 anonim válasza:
lehet hogy az.probalj errol beszelni vele. amugy az hogy este nem eszik az normalis.lefekves elott 3-4 oraval,nem egeszseges enni,egyreszt mert az radrakodik,masreszt ha este keson eszel akkor reggel nem leszel ehes,majd csak kesobb,es felboritja a napi etrendedet,vagy hogy modnjam?
2011. aug. 8. 19:39
13/28 anonim válasza:
Lehet, hogy étkezési zavaros vagy valami, de nem hinném, hogy anorexiás, hisz annak épp az a lényege, hogy nem elégedett a testével.
2011. aug. 8. 19:40
14/28 anonim válasza:
este nem eszik tehát a fél napot koplalással tölti, ezért sovány. Ebből kifolyólag nem étkezik normálisan. Kb 10kg-ot kéne híznia alacsony testzsírszázalék megtartása/megszerzése mellett.
2011. aug. 8. 19:41
15/28 anonim válasza:
én is 173 centi vagyok, és az ideális testsúly ehhez a magassághoz 173-110, azaz: 63 kilo
persze ez nem azt jelenti, h 63nál nem lehet könnyebb/nehezebb.. kb 55 és 65 kilo között lesz ideális a testsúlya
2011. aug. 8. 19:42
16/28 anonim válasza:
"amugy az hogy este nem eszik az normalis.lefekves elott 3-4 oraval,nem egeszseges enni,egyreszt mert az radrakodik,masreszt ha este keson eszel akkor reggel nem leszel ehes,majd csak kesobb,es felboritja a napi etrendedet,vagy hogy modnjam?"
Ez úgy baromság ahogy van. Lefekvés előtt 1-2 órával lassú felszívódású fehérje kell különben egész este koplalsz. Tudod mi rakódik rád? Ha többet zabálsz mint amennyi energiát felhasználsz a nap folyamán és mindegy mikor viszed be.
2011. aug. 8. 19:45
17/28 A kérdező kommentje:
Azt, hogy este nem eszik úgy értem, hogy normálisan megvacsorázik akár nyolckor is. Tegnap pl két szelet zsíros kenyeret evett. De én enni akartam 11kor is, és ő akkor már nem evett pedig korgott a gyomra.
2011. aug. 8. 19:48
18/28 anonim válasza:
Ha zsíros kenyeret eszik, és ennyi kg, inkább tippelnék bulémiára... DE az anorexia sincs kizárva. És az nem számít, hogy neked azt bizonygatja, hogy szépnek látja magát, mert lehet, hogy csak a kedvedért teszi...
2011. aug. 8. 19:54
19/28 anonim válasza:
Nem anorexiás, mert nem mondja magát daginak/kövérnek, de az biztos hogy alapból vékony, vannak ilyenek:)
Én például nem vagyok az a hú de vékony hú de dagi kategória, 154cm vagyok és 54kg:)
12L
2011. aug. 8. 19:55
20/28 anonim válasza:
Az anorexia egyik fő tünete a hízástól való félelem!!!!!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!