Ez skizofrenia?
Figyelt kérdés
Jutnak eszembe dolgok es akkor a fejembe megy zene vagy masoknak a hangja, hogy mit mondanak de igy ossze vissza es mar annyira felek, hogy skizofrén lettem, hogy most szorongok.. de főleg amikor fáradt vagyok akkor van ez, ezek nem ilyen külső hangok mert azt olvastam a skizofrénnek külső hang jön mintha valaki ott lenne mellette, hanem ilyen össze vissza dolgok jutnak eszembe pörög az agyam stb stbokt. 10. 11:17
31/36 A kérdező kommentje:
De miert gondolod azt hogy skizofren vagy ?
okt. 22. 20:48
32/36 A kérdező kommentje:
Vagyok*
okt. 22. 22:38
33/36 anonim válasza:
Mert megkérdezted hogy skizofrén vagy-e mondjuk.
34/36 A kérdező kommentje:
És akkor te azt írod, hogy az vagyok ?
okt. 23. 15:29
35/36 anonim válasza:
Megosztottam egy linket és azon mondtam hogyha hasonló vizuális dolgokat látsz elképzelhető hogy skizofrén vagy.
36/36 A kérdező kommentje:
En nem latok semmit szerencsere
okt. 24. 21:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!