Úgy érzem mintha egy filmben élnék és mindenki ki a akarna csinálni. Emiatt néha agresszív vagyok. Mit kéne tennem?
Figyelt kérdés
Azt mondja az orvos, hogy skizofrén vagyok. Ez mit jelent?szept. 23. 19:01
1/2 anonim válasza:
Azt jelenti, hogy gyógyszereket kell szedned és be kell tartanod a törvényeket, akármit is érzel, hiszel. A gyógyszerek segítenek, hogy reálisabban lásd a világot és uralkodni tudj magadon.
2/2 anonim válasza:
Hmm.. tudod, nagyon mély és szerteágazó alagútrendszer az amibe most (akarva-akaratlanul, de) beleugrottál.
Én azt tudnám neked javasolni, hogy. Figyeld meg nagyon önmagad, a gondolataid, asszociációid. Vedd észre köztük az összefüggéseket, mintákat. Állapítsd meg, próbáld megjósolni, hogy mikor milyen minta jön. Ezekre találj megoldásokat.
Ha csupán úgy tekintesz erre, mint egy betegség, az kevés lesz. Ennél ez sokkal többről szól. NEKED kell rájönnöd, hogy pontosan hogyan működik.
Milyen filmben élsz, kik akarnak kicsinálni, mikor és hogyan? Szövetségesek vannak? Meddig jutottál el? A film van hogy véget ér? Ismétlődik?
Sok sikert!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!