Ez skizofrenia?
Figyelt kérdés
Jutnak eszembe dolgok es akkor a fejembe megy zene vagy masoknak a hangja, hogy mit mondanak de igy ossze vissza es mar annyira felek, hogy skizofrén lettem, hogy most szorongok.. de főleg amikor fáradt vagyok akkor van ez, ezek nem ilyen külső hangok mert azt olvastam a skizofrénnek külső hang jön mintha valaki ott lenne mellette, hanem ilyen össze vissza dolgok jutnak eszembe pörög az agyam stb stbokt. 10. 11:17
21/36 A kérdező kommentje:
Kenyszergondolataim is vannak, ezert is kezdtem szorongani.. minden utol er 23 eves letemre..
okt. 14. 21:31
22/36 anonim válasza:
Esetleg másik szakember? Aki kicsit jobban belemenne a dolgokba?
Sajnálom, hogy ilyen fiatalon ilyeneken kell átmenned.
23/36 A kérdező kommentje:
De miert kell ilyeneken at mennem ezt nem ertem.. orokke kapok valami betegseget orokke tortenik valami velem amin kattogok es el*sza az eletem
okt. 14. 22:13
24/36 anonim válasza:
A skizofrének általában hallanak dallamokat amiket te is mondtál és így vizuálisan is beképzelik ezeket érthetetlen nyelven beszélnek hozzád. Valami hasonló? Milyen gyakran fordult elő veled vagy fordul elő?
25/36 A kérdező kommentje:
Mostmár nem fordul elő de most megint ezzel a témával kezdek foglalkozni akkor elő fog fordulni :))… nem lehetek skizofrén eddit valaki csak észre vette volna.. kényszergondolatokkal na azokkal küzdök most durván.. örökké jön valami, hogy nehogy véletlenül is boldog életet éljek
okt. 21. 14:48
26/36 anonim válasza:
Ó ne haragudj hogy megint előhoztam ezt a témát. Nekem is volt hasonló jelenség csak én alvasparalízissel küzdöttem. De azért a te problémáid sokkal inkább irritálóak és felzaklatóak.
27/36 A kérdező kommentje:
Hogy érted?..
okt. 21. 22:43
28/36 anonim válasza:
Hát hogy a te betegségedbe hamarabb beleőeül néhány ember.
29/36 A kérdező kommentje:
Állítólag nem lehet ezekbe beleőrülni
okt. 22. 18:14
30/36 anonim válasza:
[link] Nézd meg ezt a videót Xorad ebben azt állítja hogy skizofrén ha hasonlón látsz vagy hallasz dolgokat akkor sajnos ez igaz de persze a vizuális dolgok nem ugyanazok csak hasonlók.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!