Milyen hulye gondolat ez? Kenyszergondolat ez vagy egyebb?
“Istennek kell bizonyítsak és szúrjak le valakit” írod. Aztán döntsd el te, jhogy ez mi, mert nem sugallat, nem hang, hanem mégis mi kéri, hogy ezt bizonyítsad? Ja csak sima gondolat? Az mégiscsak sugallat
Tőlem nevezd ahogy akarod, de hogy zavarodott elmére utal, az biztos
Én nem mondtam h szkizofren vagy en feltettem egy kerdest amire nem válaszoltál, kikerülöd a választ.
En többet nem írok ide, beleuntam, csinalj amit akarsz
Ne foglalkozzatok ezzel a kérdezővel, már vagy huszadjára kérdezi ugyanazt.
Egyszer azt mondja, saját magával beszélget, két énje van, most meg ez, hogy Istennek kell bizonyítani, hogy leszúrjon valakit.
Tegnap, mikor állítólag a pszichiáternél volt, még nem írta ezt a Jóistennek bizonyítást. Egyszer azt mondja, hogy egy egész nap jól volt, most meg azt, hogy a nap 24 órájában ezen retteg. Kérdezel tőle és nem válaszol. Ha olyat írsz, ami nem tetszik neki, akkor felkapja a vizet, és te vagy a hibás, mert "ijesztegeted". Allítólag elment pszichiáterhez, aki felírt egy gyógyszert, amit nem akar bevenni, de itt kezdi már megint ugyanazt.
Mikor már mindenkit felbosszantott meg lefárasztott, odébbáll és nyit egy másik kérdést.
Kérdező, először is, a pszichiáter ránézésre nem tudja megmondani, skizofrén vagy-e, az nem úgy muködik. Mondtad a pszichiáternek, hogy olyanok jonnek, hogy Istennek kell bizonyítanod, hogy leszúrj valakit vagy nem?
Itt olyan emberek vannak, akik a saját szabadidejuket szánják arra, hogy a problémáddal foglalkozzanak, te meg szórakozol.
Ez a kérdésed, hogy ocd-d van vagy skizofrén vagy?, mi azt honnan tudjuk?
Viszont a gyakorin lehet jelenteni a moderátoroknak, ha valaki állandóan ugyanazt kérdezi, és akkor leveszik.
Ertem, hogy nem tudja megallapitani ra nezesre… de most ezen tudok kattogni hogy vajon lehet az vagyok?..
es az ilyen gondolat szerintem abbol jon nekem, hogy amikor kezdodtek a kenyszergondolatok annyi vallasos videot es hulyeseget neztem, hogy rogeszmeve vallt en szerintem amit soha nem gondoltam volna ilyen lesz
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!