Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hulye gondolat ez?...

Milyen hulye gondolat ez? Kenyszergondolat ez vagy egyebb?

Figyelt kérdés
Olyan hirtelen rossz agressziv kenyszergondolataim lettek es most olyanok jonnek, hogy amugy is vallasos vagyok es, hogy Istennek kell bizonyitsak es szurjak le valakit vagy ilyesmi es ugy megijeszt ez, hogy erzem sirva fakadok.. tudom egy nagy hatalmas baromsag ez de mik ezek a gondolatok.. es legfokepp akiket szeretek imadok azokra iranyul es nem ertem miert, tudom soha sem tennek ilyet soha , es olvastam is a kenyszergondolatok nem mennek at cselekvesbe de konyorgom mi ez.. gyogyszert meg nem szeretnek szedni.. menjek pszichoterapiara vagy mit csinaljak..
szept. 4. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 A kérdező kommentje:
Soha nem tennek ilyen cselekedetet fel erosodnek olyankor mondom magamba, hogy inkabb nem hiszek semmibe sem es akkor meg nyugszom de amikor egyedul vagyok ujra elo jonnek de olyan mintha en csinalnam magamnak az egeszet, hogy vajon meg csinalnam-e, hogy el vesziteme a kontrollt es az ilyesmit.. mintha magam cukkolnám.. skizofren lennek tenyleg? Erosen megijesztetek.. nem hiszem nem vettek volna eszre na..
szept. 5. 18:34
 42/62 A kérdező kommentje:
Nincs hang 40-es ertsd mar meg.. de addig irod mindjart azt fogom be kepzelni, hogy hang is van
szept. 5. 18:35
 43/62 anonim ***** válasza:
25%

“Istennek kell bizonyítsak és szúrjak le valakit” írod. Aztán döntsd el te, jhogy ez mi, mert nem sugallat, nem hang, hanem mégis mi kéri, hogy ezt bizonyítsad? Ja csak sima gondolat? Az mégiscsak sugallat

Tőlem nevezd ahogy akarod, de hogy zavarodott elmére utal, az biztos

szept. 5. 19:17
 44/62 A kérdező kommentje:
43- miert vagy ennyire oda hogy skizofren vagyok? Nem hiszem nem vettek volna eszre
szept. 5. 20:04
 45/62 anonim ***** válasza:
35%

Én nem mondtam h szkizofren vagy en feltettem egy kerdest amire nem válaszoltál, kikerülöd a választ.

En többet nem írok ide, beleuntam, csinalj amit akarsz

szept. 5. 20:50
 46/62 A kérdező kommentje:
Mindegy.. ugy is csak azt irod skizofren vagyok
szept. 5. 23:47
 47/62 anonim ***** válasza:
65%

Ne foglalkozzatok ezzel a kérdezővel, már vagy huszadjára kérdezi ugyanazt.

Egyszer azt mondja, saját magával beszélget, két énje van, most meg ez, hogy Istennek kell bizonyítani, hogy leszúrjon valakit.

Tegnap, mikor állítólag a pszichiáternél volt, még nem írta ezt a Jóistennek bizonyítást. Egyszer azt mondja, hogy egy egész nap jól volt, most meg azt, hogy a nap 24 órájában ezen retteg. Kérdezel tőle és nem válaszol. Ha olyat írsz, ami nem tetszik neki, akkor felkapja a vizet, és te vagy a hibás, mert "ijesztegeted". Allítólag elment pszichiáterhez, aki felírt egy gyógyszert, amit nem akar bevenni, de itt kezdi már megint ugyanazt.

Mikor már mindenkit felbosszantott meg lefárasztott, odébbáll és nyit egy másik kérdést.

Kérdező, először is, a pszichiáter ránézésre nem tudja megmondani, skizofrén vagy-e, az nem úgy muködik. Mondtad a pszichiáternek, hogy olyanok jonnek, hogy Istennek kell bizonyítanod, hogy leszúrj valakit vagy nem?

Itt olyan emberek vannak, akik a saját szabadidejuket szánják arra, hogy a problémáddal foglalkozzanak, te meg szórakozol.

Ez a kérdésed, hogy ocd-d van vagy skizofrén vagy?, mi azt honnan tudjuk?

Viszont a gyakorin lehet jelenteni a moderátoroknak, ha valaki állandóan ugyanazt kérdezi, és akkor leveszik.

szept. 6. 04:43
 48/62 A kérdező kommentje:
47- igen van amikor tenyleg jol vagyok amikor jo dolgokat irnak es le tudok nyugodni de amikor azt irjak lehet skizofren vagyok olyankor tudok szorongani ha kell 24 orabol 24-et. Itt nem hang jon hanem az agyam olyanokat kreal, hogy ha nem szursz le valakit akkor lehet nem is hiszel Istenbe es le tudtam ezt egy olyannal, hogy akkor inkabb nem is hiszek semmibe (persze hiszek), csak ezt nem ertem, hogy miert kreal ilyeneket azert, hogy szorongjak? Es ezert kerdeztem, hogy akkor ez mi lehet
szept. 6. 05:43
 49/62 A kérdező kommentje:

Ertem, hogy nem tudja megallapitani ra nezesre… de most ezen tudok kattogni hogy vajon lehet az vagyok?..

es az ilyen gondolat szerintem abbol jon nekem, hogy amikor kezdodtek a kenyszergondolatok annyi vallasos videot es hulyeseget neztem, hogy rogeszmeve vallt en szerintem amit soha nem gondoltam volna ilyen lesz

szept. 6. 05:49
 50/62 anonim ***** válasza:
69%
Így van, 47 es, nem válaszol a kérdésekre, hanem visszakérdez, nekedugrik “szóval szerinted szkizofren vagyok”’ismétli a kérdést végig
szept. 6. 08:05
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!