Milyen hulye gondolat ez? Kenyszergondolat ez vagy egyebb?
Figyelt kérdés
Olyan hirtelen rossz agressziv kenyszergondolataim lettek es most olyanok jonnek, hogy amugy is vallasos vagyok es, hogy Istennek kell bizonyitsak es szurjak le valakit vagy ilyesmi es ugy megijeszt ez, hogy erzem sirva fakadok.. tudom egy nagy hatalmas baromsag ez de mik ezek a gondolatok.. es legfokepp akiket szeretek imadok azokra iranyul es nem ertem miert, tudom soha sem tennek ilyet soha , es olvastam is a kenyszergondolatok nem mennek at cselekvesbe de konyorgom mi ez.. gyogyszert meg nem szeretnek szedni.. menjek pszichoterapiara vagy mit csinaljak..szept. 4. 22:14
21/62 A kérdező kommentje:
De vajon lehet az vagyok…
szept. 4. 23:41
22/62 A kérdező kommentje:
Mindjárt sírok
szept. 5. 00:26
23/62 anonim válasza:
Mondtad a pszichiaternek hogy az isten sugallja hogy ölnöd kell?
Ha ezt nem mondtad, akkor normalis, hogy nem tudja, hogy szkizofrenia!
Mondd el szépen ezt is es akkor rögtön tudja mi a helyzet!
24/62 A kérdező kommentje:
De ez ilyen nem sugallat hanem, ilyen gondolat es akkor szorongok
szept. 5. 07:30
25/62 anonim válasza:
MEGMONDTAD NEKI A SUGALLATOT?
Mert ha nem, honnan tudná mi a helyzet!
26/62 anonim válasza:
Vagy gondolatot, vagy nevezd ahogy akarod, ahogy neked tetszik, ezen ne akadjunk fenn!
27/62 A kérdező kommentje:
De a skizofren nincs is tudataba a betegsegenek meg ilyesmi.. en szorongok 24-bol 24-orat szinte s krealom a hulye gondolatokat
szept. 5. 07:37
29/62 anonim válasza:
Bármennyire nincs tudatában, be tud számolni pl a hallucinációiról vagy irányítottság érzésről, kényszer és tévképzeteiről
30/62 A kérdező kommentje:
Tehat azt mondod, hogy skizofren vagyok?..
szept. 5. 07:51
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!