Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hulye gondolat ez?...

Milyen hulye gondolat ez? Kenyszergondolat ez vagy egyebb?

Figyelt kérdés
Olyan hirtelen rossz agressziv kenyszergondolataim lettek es most olyanok jonnek, hogy amugy is vallasos vagyok es, hogy Istennek kell bizonyitsak es szurjak le valakit vagy ilyesmi es ugy megijeszt ez, hogy erzem sirva fakadok.. tudom egy nagy hatalmas baromsag ez de mik ezek a gondolatok.. es legfokepp akiket szeretek imadok azokra iranyul es nem ertem miert, tudom soha sem tennek ilyet soha , es olvastam is a kenyszergondolatok nem mennek at cselekvesbe de konyorgom mi ez.. gyogyszert meg nem szeretnek szedni.. menjek pszichoterapiara vagy mit csinaljak..
szept. 4. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 1/62 anonim ***** válasza:

Pszichiáter fog tudni segíteni.

Fordulj orvoshoz és ne engedd magad a kísértésnek.

Ember vagy, jelenbe élj és vigyázz, a tetteidnek következménye lehet.

szept. 4. 22:16
 2/62 A kérdező kommentje:
Dehogy engedem hat inkabb tobbet haza sem megyek de ilyeneket nem tennek… de ezek mik igazabol? Szorongas csak?
szept. 4. 22:19
 3/62 A kérdező kommentje:
Vagy meg vagyok bolondulva ? S menjek inkabb a dilihazba
szept. 4. 22:20
 4/62 anonim ***** válasza:

Első körben érdemes beszélgetni egy pszichológussal és megkérdezni, ő mit gondol.

A lényeg hogy ne ess kétségbe, hallgasd meg őt, ne az interneten próbálj megoldást találni mivel sajnos sok esetben azok nem jók, hiszen az ottani emberek nem látnak/ismernek téged.

Kitartást, remélem minél hamarabb jobban leszel!

szept. 4. 22:27
 5/62 A kérdező kommentje:
Voltam tegnap de.. igazabol semmi olyant nem mondott, azt mondta sok szorongas, belso feszultseg stb stb es irt valami gyogyszert vagyis antidepresszanst de nem gyogyszert akarok hanem megoldast
szept. 4. 22:29
 6/62 anonim ***** válasza:
Gondoltál arra esetleg hogy elmenj egy másikhoz is? Szerintem ezt nem lehet csupán egy gyógyszerrel letudni...
szept. 4. 22:36
 7/62 A kérdező kommentje:
Nagy a baj azt akarod mondani? Vagy ez ocd es szorongok?
szept. 4. 22:41
 8/62 anonim ***** válasza:
0%

Mivel én nem vagyok orvos, nem értek hozzá. Csak azt mondom, ha jobban érzed magad úgy, hogy egy olyan pszichológussal/orvossal beszélsz ,aki jobb felvilágosítást ad, nem csak felír egy gyógyszert, akkor próbáld meg.

Az OCD egyébként teljesen más, mint amiről beszélsz, így attól nem hiszem hogy tartanod kell.

Minél előbbi jobbulást kívánok!

szept. 4. 22:47
 9/62 A kérdező kommentje:
Az ocd nem kenyszergondolat? Es amit leirtam az nem kenyszergondolat ?
szept. 4. 22:50
 10/62 anonim ***** válasza:
35%
Ha úgy érzed egy felsőbb hatalom hatására ölnöd kell, az szkizofrénia debutálás
szept. 4. 22:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!