Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Milyen hulye gondolat ez?...

Milyen hulye gondolat ez? Kenyszergondolat ez vagy egyebb?

Figyelt kérdés
Olyan hirtelen rossz agressziv kenyszergondolataim lettek es most olyanok jonnek, hogy amugy is vallasos vagyok es, hogy Istennek kell bizonyitsak es szurjak le valakit vagy ilyesmi es ugy megijeszt ez, hogy erzem sirva fakadok.. tudom egy nagy hatalmas baromsag ez de mik ezek a gondolatok.. es legfokepp akiket szeretek imadok azokra iranyul es nem ertem miert, tudom soha sem tennek ilyet soha , es olvastam is a kenyszergondolatok nem mennek at cselekvesbe de konyorgom mi ez.. gyogyszert meg nem szeretnek szedni.. menjek pszichoterapiara vagy mit csinaljak..
szept. 4. 22:14
1 2 3 4 5 6 7
 11/62 A kérdező kommentje:
Ne ijeztegess kerlek… mindjart rosszul leszek… most voltam tegnap pszichaternel es nem mondta hogy skizofren lennek.. es hirtelen skizofrenne valljak ilyen van?…
szept. 4. 22:54
 12/62 anonim ***** válasza:
35%
Nem 5 perce vagy szkizofrén. De azoknak van ilyen külső entitások parancsolnak h tegyen ezt azt, a tömései által fogja a kossuth rádiót, vagy földönkívüliek irányítják a gondolatait stb
szept. 4. 23:03
 13/62 A kérdező kommentje:
Akkor skizofren vagyok vagy mi? Nem hiszem el😭
szept. 4. 23:11
 14/62 anonim ***** válasza:
37%
Ezt csak eg orvos tudja megállapítani, ne az internetről diagnosztizáld magad.
szept. 4. 23:14
 15/62 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget amíg el nem borulsz teljesen
szept. 4. 23:15
 16/62 A kérdező kommentje:
Hat de szerintetek ocd vagy skizofrenia ? Hogy nem vettek eszre eddig hogy skizofren vagyok?
szept. 4. 23:16
 17/62 A kérdező kommentje:
Tegnap voltam pszichaternel es mondtam hogy felek hogy skizofren vagyok es mondta nem ilyen a skizofren vagy ilyesmit mondott
szept. 4. 23:20
 18/62 anonim ***** válasza:
57%

Hidd el, ha az lennél akkor észrevették volna.

Az ocd pedig más. Valóban egy kényszer betegség, viszont arra mondják, amikor valaki például hipochonder, túl sokat takarít, túl gyakran ellenőrzi a dolgokat, például hogy lekapcsolta-e a lámpát vagy bezárta-e az ajtót, stb..

szept. 4. 23:23
 19/62 A kérdező kommentje:
18-akkor nem skizofren es nem is ocd akkor mi? Vagy skizofrent irtal hogy az vagyok..?
szept. 4. 23:27
 20/62 anonim ***** válasza:
Nem én írtam, hogy skizofrén lennél. És sajnos nem is tudom, sőt valószínűleg az összes többi itt lévő ember sem, csak egy pszichólugós/pszichiáter aki ért hozzá. Nyugodj meg, kérd ki egy szakember véleményét, ne idegeskedj feleslegesen.
szept. 4. 23:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!