Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki írja már le, hogy a...

Valaki írja már le, hogy a kényszergondolatok hirtelen hogy érkeznek és ijesztik meg az embert, és miért jönnek ?

Figyelt kérdés
És magától miért nem tudnak el múlni ? És lehet az is az oka, hogy a szeretteidet annyira szereted és félted, hogy ez a szorongás ezt váltja ki, hogy ilyen kényszergondolatok jönnek? Félek attól is, hogy nehogy ilyen pszichopata valamivé alakuljak át.. bár ez hülyeség nem?
aug. 30. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/71 A kérdező kommentje:
50- el vicceled de nem tudod, hogy nekem ez mennyire nem vicces.. olvastam most megint skizofreniarol ott is vannak teveszmek , zavart gondolkodasok.. nekem is vannak teveszmek.. nem tudom, fogalmam sincs mi lehet velem
szept. 2. 18:14
 52/71 anonim ***** válasza:
Majd írd meg, hogy mit mondott az orvos!
szept. 2. 19:35
 53/71 A kérdező kommentje:
De szerintetek mennyi az esely, hogy ez skizofrenia ?
szept. 2. 19:37
 54/71 anonim ***** válasza:
Elhanyagolható az esélye. A skizofréneknek nem szokott lenni betegségtudatuk. A többszörös személyiség sem a skizofrénia tünete, hanem egy másik betegség. Bízd az orvosra a diagnosztizálást.
szept. 2. 19:43
 55/71 A kérdező kommentje:

Olvastam, hogy egyénfüggő is.. van aki tudja magáról..

Szerintetek akkor ha nem az, mibe szenvedek

szept. 2. 19:45
 56/71 anonim ***** válasza:

mi azt nem tudjuk megmondani, hogy mi a bajod, ertsd mar meg

"holnap elmegyek, de addig kell valami valasz"

egyreszt nem kell addig valami valasz, majd ok megmondjak

masreszt meg dehogy mesz el holnap, ez mar volt...

majd ha elmentel, ird meg, mit mondtak, en is ezt tudom mondani

szept. 2. 21:37
 57/71 A kérdező kommentje:
De mégis tippek?
szept. 2. 23:09
 58/71 anonim ***** válasza:
52%

ocsem reggel 9 van most keltem es maris feljovok te meg tippeket kersz mar a 6. oldalnal jarunk. figyelj mar. a tipp a pszichiater a tippen belul is a tippet a pszichiater adja. nem mi nem a generator, nem a televizio hanem az orvos. irany mar oda tegnap mondtad mesz erre mindig utolso remeny a tipp gyakorin remelem ma ha nem most felvetted azt a cipot es mar a pszichiatrian vagy megnyugtatva.

az isten b*sszon mar meg engem

szept. 3. 09:16
 59/71 A kérdező kommentje:
Voltam pszicheternel, nem tudom.. nem nagyon ertette meg amiket mondtam szerintem de azt mondta nem vagyok skizofren meg ilyenek.. irt fel paroxetint es mondta hogy fog ajanlani egy pszichologust is de mondtam lehet megyek kulfoldre szelloztessem a fejem es azt mondta az sem problema. Nem tudom mit mondhatnek oszinten.. menjek mashoz is ? Kifizettem egye a fene nem erdekel de tobbet vartam
szept. 3. 14:45
 60/71 anonim ***** válasza:
Kaptál valami ambuláns lapot?
szept. 3. 15:10
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!