Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Az egressziv kenyszergondolato...

Az egressziv kenyszergondolatok nem valnak valora igaz?

Figyelt kérdés
Attol felek, hogy egyszer be kattan az agy, vagy el veszti az ember a kontrolt vagy ilyesmi es at megy cselekedetbe amit persze nem akar az ember.. vagy ilyen nincs ? Mert sok mindent olvastam mar ezzel kapcsolatban es mar nem tudom minek higyjek
aug. 26. 09:06
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
De
aug. 26. 09:09
 2/15 A kérdező kommentje:
De ?
aug. 26. 09:12
 3/15 anonim ***** válasza:
100%
Menj el orvoshoz. Ha hivatalos diagnózisod van róla, hogy mivel küzdesz, akkor megbízhatóbb válaszokat tudunk adni a kérdéseidre.
aug. 26. 09:12
 4/15 A kérdező kommentje:
Én értem és el megyek de miért kell ijeszgetni az embert ?😭
aug. 26. 09:13
 5/15 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sok esetben valóra válnak, ez nem ijesztegetés, te kérdezted. Fordulj megfelelő szakemberhez!
aug. 26. 09:27
 6/15 A kérdező kommentje:
De nem kényszercselekvésről beszélek.. és honnan tudod nagyon sok esetben valóra válnak?
aug. 26. 09:32
 7/15 anonim ***** válasza:
Milyen kenyszergondolat?
aug. 26. 10:33
 8/15 A kérdező kommentje:
Agressziv, olyanok fele akiket szeretek nagyon de nagyon, ugranak be ilyen kepek a fejembe , mert neztem regebb sok i diota videot amit nem kellett volna de nem gondoltam traumat vagy ilyesmit hagy bennem es szorongok
aug. 26. 10:39
 9/15 anonim ***** válasza:
Én is sokszor gondolok rá, hogy kinyírjak bizonyos személyeket. De ezek pusztán csak gondolatok, nyilván nem mennek el tettlegességig.
aug. 26. 10:43
 10/15 A kérdező kommentje:
De en nem akarok ilyenekre gondolni foleg nem olyan szemelyekkel szembe akiket imadok es szeretek nagyon
aug. 26. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!