Az egressziv kenyszergondolatok nem valnak valora igaz?
Figyelt kérdés
Attol felek, hogy egyszer be kattan az agy, vagy el veszti az ember a kontrolt vagy ilyesmi es at megy cselekedetbe amit persze nem akar az ember.. vagy ilyen nincs ? Mert sok mindent olvastam mar ezzel kapcsolatban es mar nem tudom minek higyjekaug. 26. 09:06
11/15 anonim válasza:
Ha szereted őket, akkor honnét jönnek az agresszív gondolatok? Ki vagy mi irányítja őket? És a tetteidet?
12/15 A kérdező kommentje:
Epp ez az, hogy nem tudom miert jonnek, tetteimet nem iranyitsa senki es semmi, … ugranak be ilyen agressziv kenyszergondolatok es kezdek szorongani, mintha feltenem oket nagyon magamtol pedig nem vagyok rossz ember, de nem ertem en sem mi ez.. par hete van ez.. vagy azert mert sok idom van unatkozni es gondolkodni es porog az agyam hulyesegeken es hulyesegeket kreal vagy nem tudom.. nem ertem miert tortenik ez velem, par evvel ezelott meg azt hittem szivbeteg vagyok es rettegtem a szivbetegsegektol es sokat olvasgattam roluk es az egesz szivbetegseg tunetjet be meseltem magamnak es evekig tapasztaltam tuneteket es rettegtem szivbeteg vagyok meg kivizsgalas ellenere is azt hittem, hogy az vagyok akkor az elmult nagyjabol es akkor most jott ez a szenvedes …
aug. 26. 11:36
13/15 anonim válasza:
Sokszor valóra válnak. Menj el az orvoshoz.
14/15 A kérdező kommentje:
De miert irod ezt? Miert akarsz idegesiteni hm?
aug. 26. 12:26
15/15 anonim válasza:
Nem tehetsz róla, úgysem fogod leszurni őket, de menj orvoshoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!