Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki írja már le, hogy a...

Valaki írja már le, hogy a kényszergondolatok hirtelen hogy érkeznek és ijesztik meg az embert, és miért jönnek ?

Figyelt kérdés
És magától miért nem tudnak el múlni ? És lehet az is az oka, hogy a szeretteidet annyira szereted és félted, hogy ez a szorongás ezt váltja ki, hogy ilyen kényszergondolatok jönnek? Félek attól is, hogy nehogy ilyen pszichopata valamivé alakuljak át.. bár ez hülyeség nem?
aug. 30. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/71 anonim ***** válasza:
Milyen kényszergonolatokra gondolsz pontosan?
aug. 30. 23:33
 2/71 anonim ***** válasza:
89%
Te folyamatosan a kényszergondolatokkal jössz. Nyugi nem fogsz bántani senkit csak ez OCD betegség. De már irtuk hogy keress fel dokit de hiába... Már privátban is beszéltünk de te rajtad nem lehet segíteni komolyan...
aug. 30. 23:40
 3/71 anonim ***** válasza:
100%
Keress fel szakembert. Ha igaz amit a második írt, akkor már lehet pszichiátert. Rákból sem lehet egyedül meggyógyulni. Ez is egy olyan tészta. Ha jobban akarsz lenni keress fel szakembert.
aug. 30. 23:55
 4/71 anonim ***** válasza:

sajnos nekem is van OCD-m. Mindent titkolok magamrol neten, telefonon, tarsalgasrol, egyedul az orvosi leletemen van kisbetuvel megemlitve.

De igen, sajnos gondolok violens dolgokra amiket nem birok leallitani, de vannak amikor zeneket nem tudok fejemben leallitani vagy enekelgetni ugyanazt a reszt, vagy valami rutinbol kivett dolgot es azt ismetlem. Es elmegy vele az ido. Pl seggtorles. na abbol aranyerem lett...

Van amikor valakirol gondolkodok de jo indulattal, van amikor szomoruan masrol, van amikor ahogy emlitettem. Es nem birom megallni es atismetlem hogyan csinalnam hogyan csinalnam, foleg este, de szedek gyogyszert es elalszok, napkozben nehezebb. kora este mire kimegy a gyogyszer akkor van gond. Es az a baj, hogy nagyon analizalok. Ha violens valaki OCDs is es analizal, hogy hogyan tegye ezt meg azt meg a kornyezetet akkor mi a loszart lehet tenni. Mert volt mar, hogy tettem de nem fizikailag a masikkal hanem sunyiba megfigyelve.

Es ezen en is gondolkodtam, hogy mennyi ember lehet aki olyan mint en, vagy durvabb, vagy az OCD-je mar addikcioba ment at. Szornyu neha. Szerencsere nalam mentalis, valaki 2 oran at zuhanyzik. meg mossa a kezet. Regen nekem hasonlo volt mondjuk.

Pszichopata az mondjuk mas. Hiaba OCD -> pszichopata szeru (de meg annak sem hivnam, mert mas a pszicheje egy OCDsnek mint egy pszichopatanak), rengetegszer gondolkodom, hogy pl magamat is megoljem, vagy hogy hazudjak masnak, es ezeket meg is teszem sokszor. En is attol felek egy nap egy rossz mozdulat es a kontroll eltunik, engedek az OCD-mnek teljesen, nem lesz nalam gyogyszer es nem tudom mit teszek. Szar.

aug. 31. 00:30
 5/71 anonim ***** válasza:

4

Egyebkent egy valami van ami gyogyszer nelkul is megy es lefoglal; hangszeren jatszani ami a fulemnek csabito es kreativ alkotast keresek es talalok.

aug. 31. 00:32
 6/71 A kérdező kommentje:

Azt olvastam, hogy nincs olyan, hogy el veszted azta bizonyos kontrollt, mert epp errol szol, hogy attol felsz el veszted es szorongsz.

1- en csak szeretnek valaszokat kapni a kerdeseimre

aug. 31. 04:12
 7/71 anonim ***** válasza:
#6: mi van, ha ez mégsem OCD, hanem valami más? Vizsgáltasd ki magadat.
aug. 31. 05:43
 8/71 A kérdező kommentje:
7-milyen más? Más mi lehet
aug. 31. 06:41
 9/71 A kérdező kommentje:
Skizofrenia vagy mire gondolsz?
aug. 31. 06:43
 10/71 anonim ***** válasza:
csavom inkabb szorongsz. punk tum
aug. 31. 10:18
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!