Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Valaki írja már le, hogy a...

Valaki írja már le, hogy a kényszergondolatok hirtelen hogy érkeznek és ijesztik meg az embert, és miért jönnek ?

Figyelt kérdés
És magától miért nem tudnak el múlni ? És lehet az is az oka, hogy a szeretteidet annyira szereted és félted, hogy ez a szorongás ezt váltja ki, hogy ilyen kényszergondolatok jönnek? Félek attól is, hogy nehogy ilyen pszichopata valamivé alakuljak át.. bár ez hülyeség nem?
aug. 30. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/71 anonim ***** válasza:

Mi lenne ha nem magadnak állítanál fel diagnózist, hanem elmennél kikérni egy orvos véleményét?

Ha egész nap azon gondolkozol, hogy vannak-e kényszergondolataid és miért, akkor persze, hogy előjönnek.

Menj el szakemberhez, könnyen lehet, hogy csak szorongsz.

aug. 31. 10:24
 12/71 A kérdező kommentje:
Hat szorongok, nagyon de nagyon amikor fek ebredek akkor is mar ugy ebredek neha hogy reszketek
aug. 31. 11:18
 13/71 A kérdező kommentje:
10-11 igazatok lehet..
aug. 31. 12:24
 14/71 anonim ***** válasza:

13

le kell tesztelni. en haziorvosom felirt nagy X-el Xanaxot, 2 hetre, epp eleg hogy diagnosztizaljon - a haziorvosom egyben belgyogyasz is, es minden hasi meg fosasi dolgom megszunt - szorongas eredetu volt. Tudtam tanulni stb. De nagy val.gel neked ez a lehetoseg sajnos nem jar.. Vagy kerj beutalot pszich-erhez, es mondd neki, hogy csak 2 hetre szemekben adjon ne dobozzal xanaxot, es az o utasitasai alapjan vedd be. aztan visszajossz hozza es megnezitek az eredmenyt. Ha lehet maganba menj, TB szarni fog bele.

aug. 31. 12:31
 15/71 A kérdező kommentje:
Regebb szedtem enyhe nyugtatot, mert azt hittem szivbeteg vagyok es szorongtam es az segitett jo parszor, mar nagyon reg nem szedem. Azt mondjatok akkor hogy ez nagy valoszinuseggel szorongas ? De akkor honnan ugranak be a kenyszergondolatok? Vagy magamnak csinalom? Mert van olyan, hogy tenyleg direkt ra gondolok, hogy lassuk el vesztem e a kontrolt es el tudom e terelni a figyelmem. Ha kesre vagy valami olyan eszkozre gondolok mar szorongok nagyon, ilyen belso nagy szorongas
aug. 31. 14:08
 16/71 anonim ***** válasza:
Nem vagy te véletlenül hipochonder?
aug. 31. 14:18
 17/71 anonim ***** válasza:
mit szedtel nyugtatot
aug. 31. 15:53
 18/71 A kérdező kommentje:
Ilyen vénynélküli természetes nyugtatót már nem tudom a nevét valami valeriás volt
aug. 31. 18:17
 19/71 A kérdező kommentje:
16- lehetséges
aug. 31. 18:17
 20/71 anonim ***** válasza:

na az a lo tokenek a szore. Igazi nyugtato kell neked ocsem nem ilyen tragya.

Xanax. Az nyugtato. 1 hetre felpakolni teged vagy 2, meglatni mi a bajod, ha meg mindig hulyeskedsz akkor irany a pszichiatria. De amugy is irany oda ilyen mertekkel. A valerian toke meg a nervenflege 5000ft akkora lehuzasok hogy a gatya esik le magadrol ovvel egyutt. Egy xanax felirva max par szaz forint. Hagyjuk ezt az alternativ gyogyaszatot meg homeopatiat. Tokom kivan az ilyenekkel, semmit nem hat max placebo de ahogy latszik jelenleg azt sem.

szept. 1. 00:06
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!