Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehetséges vajon hogy hipnózis...

Lehetséges vajon hogy hipnózissal, vagy autogén tréninggel elfelejtjük egy emberi dolog létezését, ami nagy kárt okoz nekünk? Akik jártasak a témában, segítsenek.

Figyelt kérdés

Vagy bármilyen más módszerrel.

Ez furcsán fog hangozni, de a szex létezését szeretném teljesen elfelejteni.

Nincs már más mód hogy megnyugodjak, mert aszexuális vagyok és UNDORODOM ettől.

Elegem van hogy minden erről szól, hogy felnőttként ezt csinálni kellene, hogy a családom rám akarja erőltetni hogy legyen férjem, hogy mindenki képes rá csak én nem.

Undorodom attól hogy mennyi ember utalt már arra hogy ezt akarja tőlem.

Undorodom az érintéstől, már a köszönés miatti érintéstől is, nem akarom hogy ilyen megtörténjen többé velem.

Kényszeres vagyok sajnos és ha arra gondolok kényszeresen hogy a családtagjaim ilyet csináltak, el tudnám hányni, majd bőgni magam.

Képtelen vagyok elképzelni hogy ennyi ember ezt csinálni tudta/akarta és hogy ennyi ember született belőle.

Nyilván ezután is szembejönne velem, de legalább nem tudnám hogy mi az.

Olyan akarok lenni mint egy gyerek aki még nem tudja hogy mi ez.

Van olyan hipnózis amivel ezt el lehetne érni?

2024. jún. 20. 12:12
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/80 anonim ***** válasza:

Az önvédelem nem arról szól, hogy leverj egy bandát egyedül, csajszi! Az önvédelem tudatos lépések sorozata, hogy lehetőleg elkerüld a veszélyes helyzeteket vagy a legkisebb sérüléssel ússzad meg. Kezdve onnan, hogy ha nem muszáj, akkor nem mész egyedül a sötét utcára (egy nem annyira vézna pasi mellett máris nagyobb biztonságban lennél, de mehetsz barátnőkkel vagy más időpontban is), folytatva azzal, hogy magabiztosan jelensz meg, mert tudod, hogy ha belédkötnek, akkor mit fogsz tenni, van nálad paprikaspray, el tudsz futni, kiabálhatsz, megnyomhatsz egy riasztót, bemész egy bekamerázott helyre, stb. A kötözködők legtöbbször olyat keresnek, aki a legkevésbé tudja megvédeni magát. Ha mégis közelharcra kerülne sor, akkor vannak olyan pontok, amik érzékenyebbek a többinél, ez is tanulható, hogy hogyan védekezz. Nincs rá garancia, hogy mindentől meg tudd védeni magadat, de igenis nagyon sokat tehetsz azért, hogy ura legyél az életednek és ne fagyj le. Ez a te érdeked.

A jó szexhez nem annyira fontos a pasi külseje. Egy nőnek annyi más fontos van, pl. a biztonságérzet, amit ugye hiányolsz. Ha az illető pasi mondjuk nem hagy egyedül a sötét utcán sétálgatni, hanem kocsiba ültök ketten, máris jobb. Az a férfi, aki majd elcsavarja a fejedet, tudni fogja, hogy mit kell tennie, hogy te az ágyban elfelejtsd a butaságaidat.

nov. 2. 08:48
 52/80 anonim ***** válasza:

Az előző választ nem is én írtam, de akár én is írhattam volna, annyira egyetértek vele.

Az önvédelem az én szememben olyan alapvető szükséglet, mint az úszni vagy írni-olvasni tudás. Egyetértek veled, kérdező abban, hogy bárcsak ne legyen szükség az önvédelmre és legyen békében mindenki mindenkivel, de sajnos nem így van. Nem áldozathibáztató vagyok én, hanem kiutat mutató a szerinted zsákutcába jutott életedben! Lényeges különbség!

Én sem vagyok nagyobb vagy sokkal nehezebb nálad, 13-14 éves koromtól kezdve viszont önvédelmet tanulok, mióta két lány (!) erőszakosan kikezdett velem a főváros egyik legforgalmasabb helyén rengeteg ember szeme láttára, és senki sem segített, akkor azt mondtam otthon, hogy elég volt a művészi tornából és a jazz balettből, meg szeretném tanulni megvédeni magamat. Akkor olyan edzőtermet találtunk apámmal, ahol egyedül voltam lány, a tiédehez hasonló testalkattal, kb. 14 évesen, mindenki más 30 év körüli és 80-100 kg körüli férfi. Megtanultam megvédeni magamat úgy, hogy én embertől nem félek. Én is sajnálom, hogy olyan világban élünk, ahol az önvédelem sajnos senki számára soha sem fölösleges! A női önvédelem pedig az önvédelem egy külön ága, azt is elég jól ismerem, miután minden önvédelmi készültségem ellenére is megpróbált megerőszakolni engem valaki, és számomra nem elég hatékonyan védtem meg magam, azóta elvégeztem minden általam elérhető női önvédelmi tudás, és már az oktató képzésre is felvettek. Az önvédelemre mindenkinek szüksége van, egy ötven kilós, vézna nőnek meg pláne.

Árvízre esetén az úszástudás életmentően hasznos lehet, és ahogy egy árvíz sem normális helyzet, úgy az sem, ha egy ember bánt bárhogy is egy másikat, sajnos mégis mind a kettő előfordulhat, ezért praktikus fölkészülni a legrosszabb helyzetekre is, hogy ne érjen semmi meglepetés, amely tétlenséggel jár! Ráadásul ha önvédelmet sajátítasz el, az az önbizalmadra is pozitív hatással van, hiszen megismered a saját határaidat, hogy neked mi jó és mi nem jó, és megtanulhatod, hogy hogyan védheted meg azokat.

"Nem a retek állat szintjén levő “férfiaknak” kellene ajánlani hogyha éjjel meg is látsz egy not egyedül egy parkolóban akkor kvara elmész onnan és meg csak a közelébe sem mész?"

De, teljesen igazad van, csak sajnos azok a férfiak, és nem is csak férfiak, ráadásul nem minden férfi, akik nem tisztelik a másik ember határait, nem hallgatnak a józan erkölcsű és értékrendű kérésekre, ezért van szüksége sajnos pláne a gyenge és törékeny embereknek (képzelt embereknek!) önvédelmet tanulni, írom le újra és újra, akárhányszor is még.

"Mit kezdjen egy sovány 50 kilós nő ha bárhol ratamad valaki?"

Használja ki az adottságait! Boxoltam is sok éven át, a kicsi ember gyors, és akár gyorsabban tud elfutni, mint a nagy és lassú, akár épp a gyorsaságával lepi meg a lomhát. Ezen kívül technikát kell tanulnod és akár még erősödhetnél is, de hidd el, hogy sokkal erősebb vagy annál, mint amit te gondolsz magadról! Én pl. a tiédhez hasonló testalkatommal a puszta kezemmel eltörtem egy kb. 2 cm vastag tömör betontömböt, aminek a technikáját kb. tíz perc alatt tanultam meg egy női önvédelmi központban, és mégis: sem előtte nem hittem, hogy képes lehetek rá, sem utána, hogy tényleg eltörtem, puszta kézzel, és bár ez már jó pár éve történt, szinte a mai napig sem hiszem, hogy ezt tényleg képes voltam én eltörni, meg is kaptam a betondarabot rózsaszín masnival átkötve, rajta kísérőpapír a hely reklámjával és azzal a mondattal, hogy ezt én törtem el a puszta kezemmel, a betondarab a könyvespolcomon, a képe pedig vagy már egy évtizede is a telefonom kizárólagos háttérképe, hogy soha ne felejtsem el, hogy mennyivel több mindenre vagyok képes, mint azt én magamról gondolom. Te is képes vagy rá, ha megtanulnod, hogy hogy.

"Nálam egy 11 éves kisfiú is erősebb."

Engem is lenyomott szkanderben egy nálam 10-15 évvel fiatalabb gyerek, ami meglepett engem, de azóta minden reggel fekvőtámaszozom, hogy karizmot erősítsek pl. Az erő nem állandó, edzhető, senki sem lesz attól erős, hogy arra csak vágyik. A fekvőtámaszozás, guggolás, felülések meg nem pénz kérdése, kifogásokat mindig könnyebb találni, mint felelősséget vállalni a saját felkészületlenségünkért, és nem, továbbra sem áldozatot hibáztatok, hanem új nézőpontot adok és szemeket nyitok föl, van, aki mindenben csak a problémát látja, más viszont a megoldást, ugye.

A szociális fóbimmal meg nem tudok mit kezdeni.

De: pszichológus, terápia, sport, méghozzá rendszeresen, heti kétszer, de inkább háromszor, a sportok közül is a küzdősportok, harcművészetek és a rendszeres meditálás is mind jótékony hatással vannak a szociális fóbiára is. Amúgy honnan van a diagnózisod? Öndiagnózis netről vagy látott már téged szakember? Mert nagyon nem mindegy!

"Hiába jön oda hozzam vmi külföldön vadbarom az utcán, zavarba jövök és nem tudom elküldeni a kva anyjába."

Mitől vadbarom az, aki odamegy hozzád? Mert nem tudja, hogy nem beszélsz a magyaron kívül semmilyen más nyelvet sem? Vagy mert őrültként szalad feléd? Az tényleg vadbarom lehet, vagy tán bajban van és segítségre szorul. Vagy azért tartod a számodra ismeretlen embert vadbaromnak, mert nincs a homlokodra írva, hogy nem tudsz mit kezdeni egy ilyen helyzettel, hogy egy számodra ismeretlen ember hozzád szól, ezért ő a vadbarom? Mindez téged minősít, nem őt. Pszichológus a szociális fóbiát is kiválóan tudja kezelni terápián, írom újra és újra.

"Még a csillagjegyem is a legrosszabb elveszett érzékeny lélek. Sokan nem hisznek benne, én igen."

Mindenki abban hisz, amiben akar, magánügye, viszont ha te abban hiszel, hogy te egy rossz és elveszett lélek vagy, ahhoz nem kell sok intelligencia, hogy bárki levágja, hogy nem egészséges mentálisan a számodra, sőt, kifejezetten káros abban hinni, hogy nem vagy értékes ember.

"Én is felek a jövőtől, attól hogy egyedül leszek, de ahhoz hogy együtt legyek valakivel, ahhoz megint csak kellene hagynom hogy ilyen felfoghatatlanul ocsmány dolgokat csináljon velem."

Egy távol-keleti bölcs szerint aki a múltban él, depresszió, aki a jövőben, az görcsös, csak az boldog, aki a jelenben él. Pszichológus a te embered, mert a szex nem ocsmány, de lehet ocsmány időben és ocsmány módon is csinálni. Attól még az általánosítás nem a mentálisan egészséges és intelligens ember eszköze.

"Szóval inkább utcára kerülök, majd ott 40 éves korom körül meghalok, de nem fogok férjhez menni és nem lesz gyerekem…"

Vagy előbb halsz éhen, netán kórházban fizikai fájdalmak miatt, és esetleg hosszú és nyomorúságos életed lesz. Ez is elképzelhető. Meg az is, hogy elmész pszichológushoz kezeltetni magad a szociális fóbiád és a szexundorod miatt, megismerkedsz egy kedves emberrel, akivel egy hullámhosszon vagytok, legyen ő akár férfi, akár nő, akár bármi a kettő között vagy azon túl, akár éltek nemi életet, akár nem, és esetleg még boldog életed is lesz, ezt is el lehet képzelni, pont ugyanennyi fantáziával.

"És közben ezt kell látnom hogy erre rajtam kívül bárki képes és ki vannak ezzel békülve hogyha kapcsolatban akarsz lenni akkor hagyni kell hogy vmi ocsmány állat(mert a férfiak maximum 1-2 százaléka szép, valljuk be, a többiek látványától is sírni tudnék) meztelenül ott rángatózzon meg hörögjön rajtad"

Nem, neked soha, de soha nem kell más emberrel foglalkoznod, neked csak és kizárólag saját magaddal kell foglalkoznod, másokkal meg csak akkor, ha tudsz segíteni valahogy, amúgy pláne mások nemi élete ne feszélyezzen téged, mert semmi közöd hozzá, hogy ki mit csinál a saját nemi szerveivel!!! Az, hogy neked csak a férfiak kis százaléka tetszik, az megint csak nem a férfiak hibája, az, hogy neked csak ennyi tetszik, az a te dolgod, a szex pedig nem egyenlő a rángatózással, őszintén sajnállak megint, ha te ezt gondolod, lehet az is a szex, de nem csak az a szex, ezt kíkérem a szaporodási élvezet nevében!!! A hörgés meg lehet ijesztő is annak, aki nem ismeri, ezért is van a tudás hatalom mondás.

"Ha belegondolok hogy ezen hány nő keresztül ment már, hát itt most hajnalban az ágyamban össze tudnék esni. Undorító, felfoghatatlan"

Nem a szex undorító, hanem az a végtelenül szomorú, hogy te ezt így látod!!! Adj egy példát, hogy milyen ételt, gyümölcsöt vagy zöldséget szeretsz a legjobban! Ha más azt mondja, hogy ő undorodik tőle, te hogy éreznél? Mit mondanál? Hogy mindenkinek a magánügye, hogy ki mit szeret és mit nem? Én pl. a gombát nem szeretem annyira, hogy akár még undorodni is képes vagyok tőle, ám semmi bajom azzal, hogy mások viszont szeretik. Az viszont, hogy ha a saját szüleim nem fogták föl, hogy mindig is utáltam a gombát, pláne, hogy a szüleim viszont kifejezetten szeretik, gyakran etettek gombával, amit mindig is utáltam, mégis megettem, mert nem volt más étel.

nov. 2. 15:46
 53/80 A kérdező kommentje:

Az a férfi, aki majd elcsavarja a fejedet, tudni fogja, hogy mit kell tennie, hogy te az ágyban elfelejtsd a butaságaidat.

Hàt komolyan mondom hogy olyan szinten tovább csalodok már az egész emberiségben csak azért mert feltettem itt ezt a kérdést

Milyen fej elcsavarásról beszélsz?!

Tényleg nem tűnik fel ennyi idő után sem hogy en a szexnek a létezését is el akarom felejteni, mert okadok, undorodom tőle ha már más is csinálja és nekem erről tudnom kell?

Mi a faxrol beszélsz megint hogy majd aki elcsavarja a fejem?!

Ahogy itt ülök most úgy garantálom neked hogy szuzen fogok meghalni és ez így is van jól.

Csak azt sajnalom hogy nem vagyok totál érintetlen egyáltalán férfi kezektol, mert ha egy no elmegy egy buliba akkor már fixen meg lesz fogdosva.

Bár lehet hogy csak en vagyok ilyen szerencsétlen és a többi szép not sosem akarja megfogdosni senki vagy őket tudjak tisztelni és csak velem lesznek ilyen állatok.

Tudod az a gond velem hogy kiskoromtol kezdve kva sok ocsmány szart ki kellett zárnia az elmemnek hogy ne szenvedjek úgy mint egy kutya.

Ebből az követhetik hogy ha most is történik velem a szar akkor is lefagyok hogy ne kelljen szenvednem.

De megint nem az állat férfiaknak javasolják hogy ne érjenek nőhöz, hanem nekem hogy 50 kilós nőként tanuljak önvédelmet.

Mikor olyan dolgokkal kell találkoznom hogy állok egy udvaron egy buliban, nézem a tájat, erre odajön egy gyökér vadparaszt megfogja a kezem, elkezd húzni magával majd hajol felém hogy megcsókoljon… na, ilyenkor is az én agyamnak kell működnie villámgyorsan hogy elküldjem azt a retardaltad a kva anyjába?

Szerencsére akkor pont gyors voltam, de van olyan támadás, amire nem is emlékszem mert mondjuk egy nálam 2x annyival idősebb kretén feregtol jött, akivel munkakapcsolatban voltam.

Sosem fogom az ilyeneket kiheverni.

Azt meg ne te mondd meg hogyha nem lennék aszex és tetszene bárkit akkor milyen külső tetszene.

Nem minden nőnek van erős gyomra. Ha a legtöbbnek az is van.

Miért kell még mindig győzködni?!

Azt sem akarom elismerni hogy ez normális dolog és biztos vagyok benne hogy csak azért csinálják az emberek mert ez van beléjük táplálva hogy ez a norma… közben már rég lehetne szaporodni másképp.

De belinkelem akkor hogy mit mondott a világ egyik legnagyobb zsenije a szexről.

Ha tudtok angolul

Tanulságos lesz.

nov. 4. 11:20
 54/80 A kérdező kommentje:

One of the few references that Leonardo made to sexuality in his notebooks states: "The act of procreation and anything that has any relation to it is so disgusting that human beings would soon die out if there were no pretty faces and sensuous dispositions."

Irány a fordító ha nem értitek

Tanulságos

És ő aztán A KOPONYA volt.

nov. 4. 11:22
 55/80 A kérdező kommentje:

Mitől vadbarom az, aki odamegy hozzád? Mert nem tudja, hogy nem beszélsz a magyaron kívül semmilyen más nyelvet sem?

Ezt a választ már nem olvastam végig mert túl hosszu és elegem van abból hogy meg itt is ajánlgatják a szexet, de mégis mi az hogy “mert nem tudja hogy a magyaron kívül nem beszélsz más nyelvet” milyen kretén kérdés ez?

Miből jött le az hogy vmi ostoba kis tyúk vagyok?

Meg amúgy is vajon hogy kapcsolódik az hogy a vadbarom aki hazáig kovet, meg megfogja a kezem az utca kellős közepén az azért vadbarom mert nem tudja hogy csak magyarul beszélek?

Hát mi a faxomrol van szó?

Megnyugtatlak, hiba nélküli, folyekony az angolom már 15 éve. Köszi az aggódást.

nov. 4. 11:28
 56/80 anonim ***** válasza:

Pedig érdemes végig olvasnod, még ha talán nem is egy szuszra, tényleg hosszú lett, bocs, tagolhattam volna több külön hozzászólásba.

Örülök neki, hogy nem arról van szó, amit én gondoltam, és elmesélem azt is, hogy amikor én belefolytam a női önvédelem témájába egy nők elleni erőszak áldozata emléknapon szervezett kétnapos konferencián, ahol a végén még egy dokumentumfilmet is levetítettek a női önvédelem szükségességéről, akkor én a film utolsó tíz percében elkezdtem sírni, aztán még vagy húsz percig ott ültem és sírtam, és azt sem tudtam, hogy miért.

Elővettem a jegyzetfüzetemet és írószert, hogy megfogjak vmit a bennem kavargó káoszból, és hirtelen csak egy listát tudtam leírni kapásból húsz olyan esetemről, ami nem történt volna meg, ha akkor tudtam volna azt, amit azon a két napos konferencián megtanultam.

Ezt csak azért írom, hogy tudd, hogy nem vagy egyedül.

Én viszont veled szemben nem a szex létezését szeretném elfelelejteni, hanem megtanítani mindenkit arra, hogy hogyan védheti meg magát úgy, hogy a szex csak élvezetet nyújtson, mert az élvezetről a fájdalmak miatt sem mondanék le.

A te példáid mind kiváló példák, velem is megtörténtek hasonlók és durvábbak is.

Egyetértek veled, hogy női önvédelem helyett az erőszakos emberek ne legyenek erőszakosak.

Az önvédelemnek az is a része, hogy megismered a saját határaidat, hogy meg tudd védeni magadat.

nov. 4. 11:50
 57/80 anonim ***** válasza:

Ha valaki kéretlenül nyúl hozzád, nem fogja tudni, hogy nem szeretnéd, amíg meg nem mondod neki, hogy mit szeretnél.

Amit én tanultam női önvédelem, ott öt alapelve volt az önvédelemnek:

1. Gondolkodás: jó neked az a helyzet, amelyben vagy vagy nem? Mit mutat a gyomrodban lévő jelzőlámpa? Zöld, minden mehet? Piros? Szó sem lehet róla? Sárga? Várakozás? A szürke zóna? Ott történnek a bajok! Gondolkozz és láss tisztán, hogy mit érzel a gyomrodban! Az ösztöneid nem csalnak, tanulj meg újra a belső hangodra hallgatni!

2. A hangod: ha úgy érzed, hogy vészhelyzetben vagy, használd a hangodat, mondd el, hogy mit szeretnél! Vedd le rólam a mocskos kezedet! Hozzám ne merj érni! Vagy egyszerűen csak takarodj! Netán csak üvölts tiszta torokból, hogy tudja, hogy élsz! Háromszor kell egyre hangosabban és egyre érthetőbben közölni, hogy te mit akarsz tőle!

3. Menekülj: ha nem tiszteli azt, amit mondasz, kérsz és továbbra is fenyegetve érzed magad tőle, próbálj meg elmenekülni. Nincs az a harcművészet vagy önvédelem, amely azt mondaná, hogy keresd a bajt!

4. A fizikai önvédelem: ha nem tudsz elmenekülni, mert pl. lefagytál (ami amúgy teljesen természetes reakció, túlélési ösztön, viszont edzhető (!!!), hiszen főleg tapasztalatlanságból ered, hogy nem tud mit kezdeni az egyén a helyzettel, pedig tanulható, ráadásul ezért is jó, hogy használtad a hangodat, ezzel is levegőt kellett, hogy vegyél, ami máris csökkenti a lefagyás esélyét, a levegővétel, ugye!), akkor a meglepetés erejével legyőzheted azzal, hogy egy jó mozdulattal pl. levedd a kezét a testedről vagy buliban visszataperold azt, aki téged összetaperolt (ez persze nem kötelező, én sem taperolnék le senkit, de mondjuk "véletlenül" ráönteném az italomat, vagy rálépnék a lábára), a lényeg, hogy ne áldozat legyél, hanem tudd, hogy milyen lehetőségeid vannak!

5. Használd újra a hangodat: kérj segítséget, hívd a rendőrséget, ha kell, és meséld el mindenkinek, barátoknak, ismerősöknek, ismeretleneknek, családtagjaidnak, hogy mi történt veled, hogy visszatalálj az egészséges önmagadhoz mások szélsőséges reakciói átlagából, nehogy az őnhibáztatás csapdájába ess, hogy minek mentem oda pl., mert nem, ő miért gondolta azt, hogy engedély nélkül hozzád érhet!!!

Én sem felejtem sosem a tömött buszon taperolóra rámeredésem tizenévesen, mire az illető egy tipikusan szatírvigyorral reagált, amitől majdnem bepisiltem, úgy megijedtem, ám ma mit mondanék az akkori önmagamnak? Hogy kiabálj hangosan a zsúfolásig tömött buszban is, hogy HÉ, NE TAPEROLJON MÁR!!! Ő égne be és olvadna le a perverz vigyor az arcáról, ami belém égett! De tizenévesen én sem tudtam, cserébe belém égett a vigyora, haragomban meg ölni tudnék, és ez csak egy példa.

Házibuliból egyedül haza a világ végén éjszakai buszra várva, de jó, hogy jött más is és nem egyedül várok, de miért játszik a cipzárjával? Az a kabátja cipzárja vagy a nadrágjáé? Talán nem is a cipzárjával játszik? Lefagytam. Perverz vigyor tőle is, bármi is történhetett volna ott a világ végén a sötét téli éjszakában, de jó, hogy akkor már tanultam önvédelmet, még ha nem is nőit, és megtanultam, hogy a legfontosabb kijönni a lefagyásból. Itt gyakorolhattam először. Hátat fordítottam neki, elmentem egy sarokkal arrébb és taxit hívtam inkább. Míg kiért a taxi, a rendőrséget is kihívtam. Ők is kijöttek. Remegett a lábam a félelemtől. Kerestük együtt a rendőrökkel, hogy ki volt az, de nem találtuk. Ma sem tettem volna másképp.

Az önvédelem életet ment.

nov. 4. 12:27
 58/80 anonim ***** válasza:

Hát nézd, engem is megtalálnak, pedig én egy gnómnak látom magam a tükörben. Attól, ha elfelejteném a szexet, még ugyanúgy lesznek, akik ritmusosan hozzám dörgölőznek a tömött buszon vagy ... te is ismersz már ilyen forgatókönyveket. Erre a felejtés nem megoldás, hanem valahogy irányítást kell szerezned az ilyen helyzetek felett.

Létezik normális pasi, nem mind foglalt, nem mind b.zi, van, aki egész életében téged keresett, hogy veled együtt fityiszt mutasson azoknak, akik nem tiszteltek, hogy megmutasd nekik, hogy igenis lehetsz boldog és nem ők határoznak meg téged, hanem azok, akik szeretnek.

nov. 4. 14:10
 59/80 A kérdező kommentje:

Ha valaki kéretlenül nyúl hozzád, nem fogja tudni, hogy nem szeretnéd, amíg meg nem mondod neki, hogy mit szeretnél.

Hát de ez a probléma könyörgöm

Nem fogja tudni amíg ÉN nem mondom meg neki?!!

Nem eleve me kellene születnie abban a gyökér kretén fejeben hogy nem nyulsz nohoz bmeg?

Te most nőként áldozatot hibáztatsz…

Mindig ez van

Minek ment oda? De mondom hogy a pszicholgus is ezt csinálta.

Én viszont egész életemben egyedül voltam, mindenhova egyedül kellett mennem és igen 20as éveimben szerettem elmenni bulizni amikor volt rá alkalom, leginkább munka miatt

Barátokkal nem tudtam mert nem voltak soha. Most sincsenek.

Az is igaz hogy szerettem a figyelmet, mivel általános meg még gimiben is nagyon sokat szívattak és amikor már jöttek a bókok, akkor raszoktam és nyilván kompenzálta a lelkem a sok beszolast amit már 12 évesen kaptam

Nyilván ettől örökre sérült lesz a lelek, meg a fogdosasoktol is.

Most már nem vagyok kitéve ennek mert a 20as éveim elmúltak, nem fogok már bulikázni, bár az utcán ugyanúgy néznek meg beszólnak. Cat calling…

De akinek súlyos dolgokat kellett átélni gyerekként és kamaszként, mint nekem, toxikus család, családon belüli erőszak majd iskolai bántalmazás, plusz semmilyen életre nevelést nem kaptam, annak sajnos úgy fog védekezni az elméje, hogy kizárja a rosszat, különben már nem élnék… és ebből sajnos az lett hogy lefagyok ha ér vmi rossz, nem állok bele, hogy ne kelljen szenvedni

És erre sajnos nagyon későn, csak 20as éveim végén jottem rá amikor kaptam egy durva idegösszeomlást és minden rossz szépen elkezdett visszajönni… akkor jött vissza hogy ez a kretén itt akaratom ellenére megölelt és én erre nem is regáltam hanem csak eljöttem és aztán meg sem mondtam neki a magamét?

Most meg egy kést bele tudnék b.aszni? Hát azért volt mert gyerekkorom óta ki kellett zárnom a sok szart.

A lefagyás meg nem a jó természetes reakció, az a traumatikus reakció, a jó reakció a támadás és az elmenekülés… de én ezeket nem tudom megtenni.

Meg amúgy is egy nő teste örökre mocskos marad ha akarata ellenére hozzáérnek. Akár a fenekehez, megölelik, stb… nem is kell ide konkrét erőszak…

Bár most már amióta megvolt az idegösszeomlás, azóta néha a boltba felek lemenni mert egy not tényleg bárhol érhet támadás

Nekem meg a toxikus gyerekkorom miatt van egy olyan aurám, ami vonzza a támadást. Ezt olvastam, nem saját gondolat

Szóval erről ennyit.

De nem ez volt az eredeti téma és jó lenne ha tobbe senki nem ajanlgatna, mert nem tudjatok mi van az én fejemben ezzel kapcsolatban és ez csak egyre rosszabb lesz.

Továbbra is fenntartom hogyha valaki tud valamilyen módszert a szex elfelejtésére, akkor ossza meg.

Mert továbbra is szenvedek az undortól minden nap.

nov. 7. 08:22
 60/80 anonim ***** válasza:

Akkor is elmesélem most neked azt is, hogy a női önvédelmi tanfolyamon mondták, hogy végeztek Amerikában egy furcsa kísérletet börtönben olyan emberekkel, akik nemi erőszak miatt ültek, és egymástól függetlenül mindegyiknek a kísérlet során egy videót mutattak, mindenkinek ugyanazt, méghozzá egy olyan videót, amelyen egy nagyon zsúfolt utca volt, ahol hömpölygött a tömeg, és mindegyiküktől ugyanazt kérdezték, hogy most kit erőszakolnál meg a járókelők közül, és érdekes módon minden elkövető ugyanazokat az embereket választotta ki egymástól függetlenül!

Amikor kiértékelték a kísérlet eredményét, akkor meg azt találták, hogy akiket ezek az elkövetők kiválasztottak lehetséges következő áldozatnak még csak nem is a legszebb vagy legcsúnyább vagy legkihívóbban öltözködők voltak, hanem az egyetlen közös jellemzőjük az volt, hogy úgy mentek az utcán, mint aki fél vmitől, nulla önbizalommal.

Nem néztem utána, hogy igaz-e ez a történet, de simán el tudom képzelni, hogy igen, már csak a vonzás törvénye alapján is, azaz ha folyamatosan azon kattogsz, hogy nehogy megtörténjen vmi, akkor végül meg fog történni, ugyanis a negatív mantrák nem működnek.

Írom mindezt annak is, aki gnómnak tartja magát és neked is, kérdező: ha te úgy jársz a világban, hogy közben magadban azt mantrázod, hogy gnóm vagy, akkor úgy is fognak bánni veled, te meg, kérdező, ha csak a férfi- és szexundort viszed magaddal mindenhova, akkor előbb vagy utóbb épp egy férfi szexuális reakciója lesz a válasz, nem mintha ezt kívánnám neked, de sajnos ez az élet rendje, akár akarod, akár nem.

Én is erősen diszfunkcionális családból jöttem, mégis 18 éves korom óta nem a szüleimet hibáztatom az életem kihívásaiért, de mondjuk én több éves terápián is túl vagyok már, sikeresen, pszichológusnál, és a női önvédelmet is elég jól elsajátítottam, sajnos csak azután, hogy vki konkrétan megpróbált megerőszakolni engem, de szerencsére nem sikerült a testemben kárt okoznia (a lelkem már más kérdés, elég sok évig aktívan foglalkoztam vele, no, meg önvédelem tanulás során is feldolgoztam, hogy többé senki nem ér hozzám kéretlenül, vagy megbánja!)

Az önbizalom nem csak szexi, de lám: életét is ment!

Abból lesz áldozat, aki már annak tartja magát!

A természetes ösztönreakcióinkat pedig nem válogatjuk, viszont a lefagyás egyik oka a tehetetlenség érzése, pedig minden helyzetben van mit tenni, ezt lehet megtanulni az önvédelmi tanfolyamokon!

nov. 8. 00:13
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!