Nagyon súlyos kóros álmodozásból muszáj kigyógyulni legalább részben, vagy lehet élni vele úgy hogy közben a valódi életed nagyon szar?
2020-ban a karantén alatt jöttem rá hogy nagyon durván kóros álmodozó vagyok. De tényleg a legdurvább változata
Addig nekem ez nem tűnt fel, mert teljesen természetes volt.
A legdurvább része az az hogy élőben nem tudok kapcsolatot kialakítani, mert nekem kizárólag álmodozás szintjén működik ez a dolog.
Nagyon szar családból jövök, plusz mellé még nagyon művészi hajlamú is vagyok és ebből lett az hogy filmeket csinálok magamnak a fejemben, amikbe aztán “belépek” és transzállapotba kerülök tőle…
Ezt sajnos nem tudom jobban leírni, csak az értheti aki átéli.
Olyan mint a drogosoknak a heroin.
Nem túlzok, de kb Hollywoodban szerintem tudnék dolgozni, olyan filmeket, jeleneteket, karaktereket tudnék írni, rendezni, létrehozni…
A lényeg hogy rendkívül nehezen megy nekem az élet, a munka, az iskolát büszke is vagyok rá hogy egyáltalán el tudtam végezni
De a legnehezebb a randizas, olyan szociális fobiam van, hogy a szemkontaktust nehéz tartanom, már sokszor próbálkoztam, de nem tudtam tovább menni, olyan gyomorgörcs lett a vége.
Viszont ha belegondolok hogy egyedül kell lennem majd 40 évesen is, lehet már kb hajléktalanként, miközben lehetne elvileg férjem is, akkor jön a pánikrohamos depresszió, ami viszont a pokol…
Sajnos már nem tini vagyok, hanem lassan 30… és meg midig nem nőttem ki ezt…
Kérdésem hogy melyik irányba kellene elmenni, próbálkozni a normális élettel, vagy törődjek bele hogy az igazi élet borzalom de csinálhatom a filmeket a fejemben és itthon egyedül transzba és hetek tőlük?
Biztos neked a legszarabb az életed és a családod a világon. Szégyelje magát mindenki más.
Mindent jogosan művelsz mert ti vagytok a legelbszottabbak az emberiségben.
Azzal egyetértek, hogy ezt a vérvonalat nem kell folytatni, de a hozzáállásod miatt.
Mindenki tudna mesélni hidd el. Apámtól annyira féltem, hogy nem mertem szólni neki ha pl.pisilnem kellett. Emiatt 10 éves koromtól mindenféle vesebetegségem lett, ami mai napig megnehezíti az életemet es honapokat voltam kórházban. Ez csak egy apró szegmens.
Csak azóta ott hagytam őket és más országban élünk.
Te eldöntötted, hogy a szarodban fogsz fetrengeni, egy gyufaszálat nem teszel keresztbe a javulásért. En most innen kilépek, mert dühítő olvasni ezt az egész maszlagot, amit magad köré csináltál.
164.: Neki se jó, csak olyan súlyosan depressziós, hogy most mindenben csak a rosszat látja. Egy gyógyszeres kezelés segítene rajta.
Attól, hogy elmondasz neki dolgokat, még nem lehet kigyógyítani valakit ebből. Pszichiátereknek is hónapokba-évekbe telik ez.
Valóban az az ördögi kör nála, hogy nem akar gyógyulni így beleragad az állapotába. Ha nem teszi meg az első lépést, akkor nem tud megindulni a gyógyulás útján.
162
Az egyik legszarabb abban igazad van
Ezért tart már több mint 20 éve a fiktív valóság
Arról meg sztem nem fogsz tudni mesélni hogy a bántalmazó gyerekkor után akárhová megyek mindig betalalnak
Még levegőt sem vettem egy új munkahelyen de már kezdődik a csesztetés.
Ezt a maszlagot meg kvara nem én csináltam magam köre
Szted 7 évesen direkt lettem malapadtiv álmodozó?
Amíg másnak nyugodt az egész élete, én ovis korom óta a fertoben elek és folytatódott egész életemben.
Ha feloltozni nem tudok akkor meg nem tudom hogy menjek el akárhová.
165 te is az lennel a helyemben hidd el
Meg a nagyon okos előző válaszoló is aki a beteget hibáztatja anélkül hogy fogalma sincs az eletemrol
Ilyen szintű toxikussagot meg rengeteg veszekedést nem sok bírna el, főleg nem szupererzekeny nőként…
De hogyne terminatorkent fel kellene állnom és menni a fődre kapálni akkor majd nem lennék depis. Tudom mindig ez a tanács
En meg azert utaltam a meg a nyomorek munkahelyeket meg a nyomorek embereket mert mindig kihasznalnak munkahelyen ha csak immel-ammal csinalom a dolgokat akkor kirugnak, ha megcsinalok mindent akkor rambasznak meg tobb munkat az nem szamit hogy masok fel orakat pofaznak meg cigizgetnek
Aztan megvannak sertodve mert felmondok
Igen mert nekik kell ezetul csinalni a szar melot
Elbaszott az egesz g3ci elet
Meg egy normalis munkahelyet se erdemlek normalis emberekkel mindig csak idiotakkal vagyok korulveve
Aztan meg csodalkoznak hogy nemakarok dolgozni menni
Idiotak koze minek? Csak felbasszak az agyam egesz nap
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!