Nagyon súlyos kóros álmodozásból muszáj kigyógyulni legalább részben, vagy lehet élni vele úgy hogy közben a valódi életed nagyon szar?
2020-ban a karantén alatt jöttem rá hogy nagyon durván kóros álmodozó vagyok. De tényleg a legdurvább változata
Addig nekem ez nem tűnt fel, mert teljesen természetes volt.
A legdurvább része az az hogy élőben nem tudok kapcsolatot kialakítani, mert nekem kizárólag álmodozás szintjén működik ez a dolog.
Nagyon szar családból jövök, plusz mellé még nagyon művészi hajlamú is vagyok és ebből lett az hogy filmeket csinálok magamnak a fejemben, amikbe aztán “belépek” és transzállapotba kerülök tőle…
Ezt sajnos nem tudom jobban leírni, csak az értheti aki átéli.
Olyan mint a drogosoknak a heroin.
Nem túlzok, de kb Hollywoodban szerintem tudnék dolgozni, olyan filmeket, jeleneteket, karaktereket tudnék írni, rendezni, létrehozni…
A lényeg hogy rendkívül nehezen megy nekem az élet, a munka, az iskolát büszke is vagyok rá hogy egyáltalán el tudtam végezni
De a legnehezebb a randizas, olyan szociális fobiam van, hogy a szemkontaktust nehéz tartanom, már sokszor próbálkoztam, de nem tudtam tovább menni, olyan gyomorgörcs lett a vége.
Viszont ha belegondolok hogy egyedül kell lennem majd 40 évesen is, lehet már kb hajléktalanként, miközben lehetne elvileg férjem is, akkor jön a pánikrohamos depresszió, ami viszont a pokol…
Sajnos már nem tini vagyok, hanem lassan 30… és meg midig nem nőttem ki ezt…
Kérdésem hogy melyik irányba kellene elmenni, próbálkozni a normális élettel, vagy törődjek bele hogy az igazi élet borzalom de csinálhatom a filmeket a fejemben és itthon egyedül transzba és hetek tőlük?
140 jah csak sajnos kvara nem olyan könnyű elintézni magad
Ha az lenne már nem írnék itt
Az sem jobb hogy egy retkes gyárban dolgozol életed végéig
A hajléktalan legalább szabad lehet és nem kell egy retek gyárban rohadni rabszolgaként
Rengeteg ember így él, 50 évig bejár a redvába, majd hazamegy a panelba dögleni…
Amíg más Ibizán issza a 40ezer forintos koktélt.
Nem értem hogy nem lovi fejbe magát a sok nyomorult panel proli(köztük én is)
Rajtam csak az segített volna ha egy gazdag családba szuletek, vagy ha el tudtam volna vetetni magam egy gazdag idiótával
De egyik sem lesz így úgyhogy marad ez a langyos fostenger.
A szervezetem úgyis feladja előbb utóbb
Erre várok.
Addig is gondolkozz ezen.
https://www.gyakorikerdesek.hu/emberek__emberi-tulajdonsagok..
Kevin Costnernek nem volt lakása, mikor elment színésznek tanulni, az autójában aludt, és egy telefonfülke mellett parkolt, annak a számát adta meg az ügynökségeknek, hátha adnak valami munkát. Addig is takarító volt meg kábeles fiú a stúdióban.
Nektek ingyen kell a siker meg a gazdagság. Megdolgázni érte nem jár.
Mikor a koncerteimre készültem, nem volt otthon hangszerem, apám azt mondta töle egy fillért sem látok, ígyhát sátorban laktam 2 hónapot-szerencsére nyár volt- és az egyetemre jártam be gyakorolni. Azután meg interjút adtam a tévében.. Miközben az alagsori orgonaterem egyik fiókjában voltak a cserealsóneműim.
Azt akarod, hogy sajnáljunk, bíztassunk, szörnyülködjünk? Mit akarsz?
Gazdag családba..fogalmad nincs.
Mindenki elkezdi valahol. Te el sem kezdted, mert túl alacsonyrendű hozzád az élet, igaz?
Takarító is voltam! Mostam a mások wc-jét. Most pedig két hangszerem van, és megengedhetem magamnak, hogy külföldön nyaraljak egy kicsit.
Ne nézz annyi tévét.
És ha valamit akarsz változtatni, akkor változtass, ne csak óbégass itt, mert ha már ide írtál, azt jelenti, hogy valamit szeretnél kezdeni magaddal.
Fenyegetsz minket öngyilkossággal, meg ámítod magad.
Kellene egy nagy pofon, hogy magadhoz térjél. Anyádékkal laksz?
Ha elmész hajléktalannak, arról is tudnék mesélni. Első körben territoriálisak, ha szállóra mész, mindenedet ellopják, és azzal még csak megúsztad. Tetű, rüh, tbc és sok egyéb nyalánkság vár rád. Hajléktalan épp nem voltam, de egy idős hajléktalan néninek szoktam vinni ruhát, ennivalót, ő szokott mesélni. Amíg sátorban laktam, minden nap megmosdottam a folyóban, és fogatmostam a park ivókútjánál!
Nem foglak sajnálni bzmeg, szedd össze magad!
Csak nekem az akarateromet meg a kitartásomat a nyomorek apam már elintézte gyerekkoromban
Akaratero meg kitartás nekul szart se érsz
Megprobalhatom én százezer milliárdszor akkor se sikerul
144 csakhogy én nem vagyok kevin Coster
Ő tehetséges, szerencsés, életrevaló
Totál félreértesz
Ugyan ki nem szarja itt le ha öngyi leszek?
Még sallai Nórának is tovább kell élnie mikor megtudja hogy meghalt az egyetlen gyereke, akkor szted azt gondolom hogy itt tudok fenyegetőzni?
Az anyám is leszarja hogy szuicid vagyok, volt hogy eltuntem 2 hétre még régebben és egy telefont nem ejtett…. Sajnon nem fogom látni, hogy mit csinál majd ha meghalok, de nem törik majd össze.
Vadidegen emberek pont leszarjak egymást, mint ahogy én is.
Szerencsétlen alattad válaszoló sorstársam már megint küldi a brutális üzeneteit, de nem tudok vele mit kezdeni
Megértem de leszarom.
Viszont aki itt fórumozik, az azért teszi mert olvasni és válaszolni akar
Én pedig akinek abszolút senkije nincs de közben amint látod a végét járom, jól esik ide írni
Ezért vagyok itt. Te meg szeretsz itt válaszolni és olvasni, akkor ne hányd a szemére annak aki idejön magát sajnáltatni. Pontosan tudod hogy rengeteg ember van itt ezért, te pedig ezt olvasod….. akkor?
Amúgy most pont pozitivat írtam ki, ha nem vetted volna észre. Azt, hogy több mint egy hete leálltak az érzékszerveim és pont olyan régóta nem is álmodoztam. A kérdéshez képest ez pozitívum és ezt akartam megosztani.
Azt meg már nem lehet megcsinálni, hogy visszamegyek hét éves koromba, hogy ne úgy neveljenek, hogy ilyen elbaszott álmodozó legyek. Mert ez a beteg családom és a túl sok elvárás valamint iskolai zaklatás eredménye….
“Az autójában aludt” :DDD
Az életben nem lesz Trabantom sem, vezetni soha nem tudnék. Soha. Meghalna 15 ember miattam.
Az én családomban autó se volt soha, az anyám a retek busszal ment be mindig a gyárba
Volt hogy hajnali 4kor… mondjuk már 9. osztályban bukott mindenből, mit várok?
Én legalább tanulás nélkül ADHD-val és iskolai zaklatassal letettem az érettségit… nem mintha mentem volna vele bármire.
Régebben már beszélgettem itt veled. Nem gondoltam volna, hogy ennyire súlyos a helyzeted, öngyilkossági késztetéseid vannak. Valószínűleg már a depresszió miatt lettél maladaptív álmodozó, mert a hétköznapok szenvedései elől belemenekültél egy álomvilágba. Ezt sürgősen kezeltetni kell. Kár lenne fiatalon feladnod. Másrészt nem a hírnév és a gazdagság az élet értelme. Munkásemberek közt is vannak jóindulatú, tisztességes emberek. Nélkülük megállna a világ. Minden, amit megeszel vagy tárgyként használsz, az ő munkájuk révén jut el hozzád. Egyáltalán nem értéktelen az életük. Az álmodozásaidat meg fordíts bele valami művészi tevékenységben, írj regényeket. Ezt lehet hasznosítani. Légy optimistább, mert az élet nehéz, de nem olyan szörnyű, mint most, a mélyponton látod.
Irány a szakember, jobbulást kívánok.
Jah munkasemberek
Rabszolgák
Az ember csak fogyóeszköz
Addig jó amig jól viselkedik
Ha mást akar azt má nem nézik jó szemmel
Cég csak a saját érdekeit nézi, leszarja a dolgzókat
Aztán adják a fegyelmit meg a bónusz megvonást
25 év utan szaros brutto 100 ezer Ft-tal szúrják ki a szemét
25 év után
Ennyire becsüli a cég a dolgozóját
25 év után
Nesze egy kis pénz, fogd be pofád, huzzá vissza dolgozni
Ezt uzenik a brutto 100 ezer Ft-tal
25 év után minimum 10 millió Ft-ot kéne adniuk, nem rongyos, szaros, hugyos, hányadék, okádék bruttó 100 ezret
Szégyen az egész
A cég szégyene
148 láthatod a 149-es válaszán hogy vannak akik menthetetlenek
Mi is azok vagyunk
Nekem hiába magyarázod hogy jó a gyárba menni 4kor
Az anyámnak se jó de szerencsétlen az megszokta már
De bele is rokkant
Én nem akarok úgy élni
Engem nem győztök meg hogy milyen jó a mekiben, mikor lehetnék Miamiban is…..
Ennyi, van aki menthetetlen
Csak várom a halált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!