Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy hülyeséget csinált...

Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?

Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?

2023. szept. 8. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
96%

Jó reggelt kérdező

Hogy vagy most?

2023. szept. 9. 09:47
 62/69 A kérdező kommentje:
Jó reggelt egyébként köszönöm, hogy írtatok, nagyon rendes tőletek, mert amúgy otthon kb. senkit nem érdeklek. De amúgy nem vagy rosszul csak ásítozok, nem emlékszem, hogy kerültem az ágyba, mert nem akartam elaludni de közben belevágtam a lábamba, nem súlyos de akkor is eléggé szétvagyok csúszva. Volt már, hogy piáltam Frontinra akkor a saját hányásomban feküdtem szóval ha valaki olvassa nem éri meg ilyet csinálni inkább menjetek orvoshoz vagy mit tudom én de ilyet ne csináljátok!
2023. szept. 9. 10:08
 63/69 A kérdező kommentje:
Kicsit szédelgek de nem értem miért nem vagyok rosszabbul megmondom őszintén szerettem volna egy kicsit kínozni magamat, mert miattam lett veszekedés meg mindenki azt mondja szar vagyok mindenben úgyhogy most csalódott vagyok és szomorú, hogy mehet minden tovább, változás nélkül. Felkeltem egy újabb napra ami semmit nem tartogat számomra, szuper.
2023. szept. 9. 10:41
 64/69 anonim ***** válasza:
87%

Légy te magad a változás, azaz változtasd meg magad és megváltozik a világ!

Örülök, hogy megvagy még!

Az élet nem csupa szenvedés és nem is csupa öröm! Az viszont rajtad múlik, hogy melyik részére helyezd a hangsúlyt!

Fordulj magadhoz is kritika, ítélkezés és bíráskodás nélkül, elfogadva saját magadat!

Kerüld a gyógyszereket és az alkoholt, mindkettő függőséget okozó méreg a testednek és a lelkednek is, aludj jól és sokat, igyál sok vizet, napi két litert legalább, és mozogj, sportolj rendszeresen!

2023. szept. 9. 12:29
 65/69 A kérdező kommentje:
Én annyira nem örülök, bár bevallom őszintén nem volt ez komoly kísérlet más bevesz kb. 100-at aztán túléli de szerettem volna, hogy észre vegye valaki, hogy nagy bajban vagyok vagy legalább végig aludjam a hétvégét de még ez se jött össze 9:45 körül keltem is fel. Olyan üresnek érzem az életet, nem tudom mások honnan szerzik az élni akarást, életkedvet.
2023. szept. 9. 14:04
 66/69 anonim ***** válasza:
97%
Menj el pszichiáterhez, ír neked valamit, meg beszélget veled, ad tanácsot.
2023. szept. 9. 14:13
 67/69 A kérdező kommentje:
Voltam már nem használ az antidepi úgy tűnik. De jövőhétre van időpontom hozzá szerintetek ha elmondom neki nem küld kórházba akaratom ellenére? Mert másnapra állásinterjúra kellene mennem meg egyéb dolgaim lennének.
2023. szept. 9. 14:29
 68/69 anonim ***** válasza:
96%

Nem lehet tudni.

De tájékoztatnod kell róla, hogy így érzel, ilyen gondolataid vannak és miért tetted, amit tettél.

2023. szept. 9. 14:54
 69/69 A kérdező kommentje:
Igen igazad van, ő legalább rendes csak félek mit fog gondolni. Most egyébként már nyugodt vagyok ezelőtt meg olyan feszült azt hittem megőrülök, nem tudom honnan jönnek ezek a hangulatingadozások remélem kiderül mielőtt végleg bekattanok...
2023. szept. 9. 16:05
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!