Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy hülyeséget csinált...

Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?

Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?

2023. szept. 8. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
100%

16 x 0,25

4mg?? Ha nem 30kg gyerek vagy akkor max alszol 12 órát. De tolerancia nélkül ezt ne nagyon játszogasd ha lehet, pszichiáter majd felír irányítottan. Azért a frontin nem kicsit addiktív

2023. szept. 9. 00:09
 52/69 anonim ***** válasza:
90%
Nekem 1 szemtől elhomályosodott a tudatom és a látásom. Mindenkinél más, ne kezeljük már sablonszerűen! Bartos Cs. István a hígítót is megissza, más meg felfordul tőle!
2023. szept. 9. 00:11
 53/69 anonim ***** válasza:
96%

Csak sablonszerűen lehet kezelni, nem mondta, hogy érzékeny rá, nem mondott kort, nemet , testsúlyt. (Ha mégis akkor bocsánat) Ennyit tudok mondani ennyiből. Plusz én szedtem 20+ mgban persze rohadt nagy toleranciával

Az ilyenek pedig 8mg alatt semmiképp nem szoktak halálosak lenni max ha valaki extrém érzékeny vagy allergiás rá.

2023. szept. 9. 00:21
 54/69 anonim ***** válasza:
96%
Na mondjuk igen, ha az allergiát vagy a toleranciát is figyelembe vesszük, akkor már nem tehetünk ilyen markáns kijelentéseket, mert a tűréshatár egyénenként változik. Ezért személyre szabottak a terápiák is.
2023. szept. 9. 00:31
 55/69 anonim ***** válasza:
88%

Maj- es vesefunkcioktol is fugg az egyeni hatas, meg hogy nem volt-e esetleg mar lejart a bogyo, mert akkor a hatasos hatoanyag molekula sem sok. Bar gyanus, hogy a kerdezo mar egy ideje nem reagal...

Tuladagolas eseten leallhat a legzes, spontan fulladas lehetseges!

2023. szept. 9. 01:00
 56/69 anonim ***** válasza:
96%

"Tuladagolas eseten leallhat a legzes, spontan fulladas lehetseges!"

Hát pontosan ettől félek én is!

Kérdező, ha túléled, adjál már magadról életjelet légy szíves! 😢

2023. szept. 9. 01:35
 57/69 anonim ***** válasza:
95%
Hogy vagy, kérdező? Milyen éjszakád volt?
2023. szept. 9. 05:26
 58/69 anonim ***** válasza:
29%
Még alszik. Semmi baja nincs.
2023. szept. 9. 06:52
 59/69 anonim ***** válasza:
12%

Szerintem csak játszott unalmában.

Semmiképpen nem volt valós sem a kérdés, sem a ráadott válaszok! (Miért nem lehet kitiltatni végleg az ilyen felesleges helyfoglalókat?)

Jobb lenne a kiberbűnözés ellen nagyobb VÉDELMET(!) biztosítani. Annak, akit megilletne, hogy cselekedjen határozottan!

2023. szept. 9. 07:02
 60/69 anonim ***** válasza:
79%

Amikor már 3 napja nem bírok aludni, vagy állandó rémálmok gyötörnek, vagy tiszta idegbeteg vagyok és érzem, hogy felőröl a düh, akkor veszek be 1x0,25-ös szemet, 1 órán belül kiüt 12 órára.

4mg-tól én tuti meghaltam volna.

2023. szept. 9. 07:13
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!