Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?
16 x 0,25
4mg?? Ha nem 30kg gyerek vagy akkor max alszol 12 órát. De tolerancia nélkül ezt ne nagyon játszogasd ha lehet, pszichiáter majd felír irányítottan. Azért a frontin nem kicsit addiktív
Csak sablonszerűen lehet kezelni, nem mondta, hogy érzékeny rá, nem mondott kort, nemet , testsúlyt. (Ha mégis akkor bocsánat) Ennyit tudok mondani ennyiből. Plusz én szedtem 20+ mgban persze rohadt nagy toleranciával
Az ilyenek pedig 8mg alatt semmiképp nem szoktak halálosak lenni max ha valaki extrém érzékeny vagy allergiás rá.
Maj- es vesefunkcioktol is fugg az egyeni hatas, meg hogy nem volt-e esetleg mar lejart a bogyo, mert akkor a hatasos hatoanyag molekula sem sok. Bar gyanus, hogy a kerdezo mar egy ideje nem reagal...
Tuladagolas eseten leallhat a legzes, spontan fulladas lehetseges!
"Tuladagolas eseten leallhat a legzes, spontan fulladas lehetseges!"
Hát pontosan ettől félek én is!
Kérdező, ha túléled, adjál már magadról életjelet légy szíves! 😢
Szerintem csak játszott unalmában.
Semmiképpen nem volt valós sem a kérdés, sem a ráadott válaszok! (Miért nem lehet kitiltatni végleg az ilyen felesleges helyfoglalókat?)
Jobb lenne a kiberbűnözés ellen nagyobb VÉDELMET(!) biztosítani. Annak, akit megilletne, hogy cselekedjen határozottan!
Amikor már 3 napja nem bírok aludni, vagy állandó rémálmok gyötörnek, vagy tiszta idegbeteg vagyok és érzem, hogy felőröl a düh, akkor veszek be 1x0,25-ös szemet, 1 órán belül kiüt 12 órára.
4mg-tól én tuti meghaltam volna.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!