Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hirtelen rám törő szorongás...

Hirtelen rám törő szorongás és lehangoltság mi miatt lehet?

Figyelt kérdés

Sziasztok ! Egyszer évekkel ezelőtt volt egy pánikrohamom azóta szerencsére sosem volt. Viszont néha napján rám jön megmagyarázhatatlan szorongás és szomorúság de nem szokott nagyon extrém lenni. Ma viszont nagyon durván előjött. Egésznap erősen szorongok ,bármelyik pillanatban eltudnám sírni magam ,szapora a pulzusom,lehangolt vagyok. Ami máskor szokott segíteni (sport vagy egyéb elfoglaltság) sem tudott lenyugtatni. Annyira úrrá van ma rajtam ,hogy kb semmire se tudtam ma koncentrálni vagy bármit is csinálni. Mitől lehet ez?

Előre is köszönöm a válaszokat.

ma 20:03
 1/3 anonim ***** válasza:
45%

Mitől lehet?

Valami a múltadból.

Felteszem, lány vagy?

Pasiügy esetleg? Az gyakran okoz traumát.

Hány évesen volt a kiindulópont és most mennyi vagy?

Szerintem fog ez még jelentkezni

ma 20:09
 2/3 A kérdező kommentje:

Igen 26 éves nő vagyok.

Jelenleg nincs kapcsolatom, szingli vagyok és nem is ismerkedem jelenleg így ez kizàrva.

Mint írtam, jelentkezett màr ez egy párszor enyhe formában eddig is (nem sűrűn hála Isten ) de ennyire durva sose volt mint ma .

ma 20:14
 3/3 anonim ***** válasza:

Kimerültségtől is lehet.

Depresszió, stressz.

Szerintem menj el pihenni min egy hétre.

ma 20:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!