Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?
Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?2023. szept. 8. 22:39
11/69 anonim válasza:
Mély légzéssel, vízzel instant módon lehet méregteleníteni, jó ha tudjátok!
Szinten minden rosszullétemen ez segített! Na meg egy kis mozgás!
12/69 anonim válasza:
Máj-vese-tüdő munkáját kell segíteni, hogy megszabaduljunk a káros anyagoktól!
13/69 A kérdező kommentje:
Akkor próbáljak meg nem elaludni ha túl akarom élni? Vagy lehet kihányom? De nem vagy rosszul.
2023. szept. 8. 22:58
14/69 anonim válasza:
Valószínűleg szédülni fogsz, ha nem ájulsz el szerencséd van, de az is lehet hogy elalszol, viszont azt ne hagyd!
15/69 anonim válasza:
15 percen (negyedórán) belül általában minden bevitt anyagnak megjön a hatása. Már most kezd el megelőzni a folyamatot. Igyál, lélegezzél, maradj ébren!
16/69 anonim válasza:
Ha kihányod, az is egy jó opció, mindegy csak kitisztuljál!
17/69 anonim válasza:
Orron be, szájon ki lélegezz!
18/69 anonim válasza:
Hány mg-os?? 0,25 vagy 1 mg? Mondjuk majdnem mindegy, 16 szemtől nem szokás meghalni, hagyjuk már ezt a rémísztgetést.
19/69 anonim válasza:
Közben írd le, mi borított ki ennyire, addig is ébren maradsz!
Azért írd le hogy vagy!
20/69 Kroms válasza:
Ahogy mondtam, hányd ki, amíg nem késő, bár jó eséllyel már az, úgyhogy marad a gyomormosás.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!