Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Évek óta szenvedek mit tegyek?

Évek óta szenvedek mit tegyek?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

21 éves vagyok és kb 16 éves korom óta szenvedek pánikbetegségbe és szorongásba. Nem szokásos pánikbetegség az enyém. Egy fajta hányás félelemmel indult el anno. Lényegében megkeseríti a mindennapjaimat ez a dolog, annak ellenere hogy mar nem igazan félek hányni, annyit hanytam hogy már nem félek tőle ma hajnalba is elmentem itthonrol hánytam, hogy apa ne ebredjen fel arra. Szoval lényegében én nem félek hányni. De mégis ha éhes leszek jön a szorongás és jön a rosszullet hogy ennem kell enni muszaj stb. És éhes is vagyok szorongok is és hányok is néha. De van hogy hetekig viszonylag jol vagyok. Es jol tudok enni es aludni. De ma ejszakat vegig remegtem. Es szedek frontint semmit nem er antidepresszansokat hagyjuk meditaciot is probaltam pszhciolgust is mindent kb. Es semmi se gyogyit meg ebbol csak ideig oraig vagyok jol. Meg az orvos is azt mondja hogy ezt csak en tudom megoldani. Hat legszivesebben meghalnek mert ez egy olyan szenvedes amibol nincs kiut csak a halal. Ehes mindennap vagyok enni meg muszaj kotelezo dolog. Ez nem anorexia. Valamennyi testkep zavarom biztosan lehet de nem azert nem eszek mert felek hogy kover leszek. Mentalis beteg vagyok. Es tonkre vagja az eletem. Az egesz fiatalsagomat. Depresszios vagyok csajommal is szakitottam mert o is sokat szenvedett miattam. Ugyhogy az eletem teljes kaosz totalis csod. Most lett egy jo munakhelyem de ott is rosszul vagyok annak is annyi lesz. Befekudni se akarok pszchiatriara mert nincs kedvem egy szobaba lenni mas betegekkel. Ugyhogy mar inkabb beletorodok. Frontin cigi es ennyi belefaradtam a fejembe valo kuzdelembe. Az allando sotetseg be. Az egesz eletet ruhellem es utalom teljes szivembol. Miert kell enni miert kell aludni miert vannak ez a borzalmas dolgok ezen a vilagon és mit a francot keresek en itt? A vallast is probaltam de valoszinu isten se letezik. Rengeteget voltam surgossegi annyi szenvedo embert lattam ott azokhoz kepest makk egeszeges vagyok. Minden bajom elmulna ha ez program torlodne belolem. Ez hogy 1. Éhes leszek 2. Gyomorgorcs. 3. Félek enni nehogy hányjak. 4. Remeges és hányás. Majd rajovok hogy semmi ertelme kinlasztanom magam mert igy is ugyis ennem kell. Ugyhogy eszek egy kiflit meg egy almat. Aztan lesz ami lesz. Pozitivan kell gondolkodni mondjak az okosok! De aki ezt nem elte at az nem tudja mi ez. De nem is kivanom senkinek. Ugyhogy ennyi a tortenetem kerlek irjatok le volt e valaki hasonlo cipobe. Én lassan feladom. Meg sokszor ugy vagyok vele minek kinlasszam magam eszek aztan majd lesz valami. De 99% ba semmi nem lesz. Mert szervi bajom nincs. Tudatlattimbol származó mély gyerekkori serelmek sorozata. Tudatos elmem nem fel ezektol. Tudalatti bennem levo szorongo gyermek félt és fel mai napig bennem. Es hiaba meditacio meg onhipnozis es fejbe vissza megyek mikor 4 evesen egyedul hagytak meg szallmanellas voltam 10 evesen kórházba voltam 4 napot egyedul es nyugtatom meg a kicsi énemet meg sírom el magam meditacio kozbe. Meg valami mindig nyom belulrol. Csak nem tudok rajonni hogy mi. Tudalattiba van az ok es amit leirtam programot szorongast rosszuletet az pedig egy tunet. Amire az orvos gyoygszert es nyugtatot irt. Ami kezeli a tunetemet ideig oraig. Az okot kene lezarni. Hiszen minden ok és okozat.

ma 07:02
 1/3 anonim ***** válasza:

De mégis, mitől hánysz? Túleszed magad? Vagy régebben hánytattad magadat, és azért jön magától?

Undorodsz valamitől? Félsz?

ma 07:36
 2/3 A kérdező kommentje:
Nem undorodok tole. Es nem is felek tole. Lenyegeben a bennem felgyulemlett feszultseget vezetem le akkor. Ma pl szakitottam a csajommal aki miatt olyan megfelelesi kenyszerem volt annyit szorongtam miatta hogy nem erte meg. Van egy uj nagyon jo magas beosztasu munkam nem hagyhatom hogy ramenjen arra. Miota szakitottam vele teljes lelki nyugalmam lett
ma 07:42
 3/3 A kérdező kommentje:
Értelmes segito valaszokat varok! Aki igy reagal annak nagyobb baja. Semmi baj nem haragszok rad, jobbulast!
ma 08:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!