Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?
Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?2023. szept. 8. 22:39
31/69 A kérdező kommentje:
Most már ásítozok, nehéznek érzem a szemeim de semmi extra ezen kívül.
2023. szept. 8. 23:17
32/69 anonim válasza:
Jó, azért csak igyad az egy-két pohár vizet félóránként és csináld a mély légzéseket. Tisztulnod kell és ne hagyd magad elaludni.
33/69 anonim válasza:
Kérdező ilyesmivel nem illik hazudozni össze vissza még itt egy anonym oldalon sem. Mit szólnál ha valaki jelezné a moderátoroknak és egy mentő jelenne meg a ház előtt? Ez egyénként büntedendő Btk .337 paragrafusa alá tartozik
34/69 A kérdező kommentje:
Először is nem hazudok másrészről a mentő honnan tudná a címemet?
2023. szept. 8. 23:20
35/69 anonim válasza:
Én hiszek neki, a felelősséget meg úgyis neki kell vállalnia, csak az szégyellje magát, aki nem veszi őt komolyan és még itt is degradálja!
36/69 anonim válasza:
Egy kérdés: hogy vagy agorafóbiás, ha közben nem hagyod el a lakást?
Az nem pont a bezártságtól való félelem?
Nem a szociális fóbiával kevered? Írtad hogy az ügyintézés para.
Akkor szerintem az lehet.
37/69 anonim válasza:
Új vagyok most mi a helyzet akkor?
38/69 anonim válasza:
Ilyenkor vissza kell olvasni.
39/69 A kérdező kommentje:
Hát lehet amúgy mindkettő az agórafóbia KMKésőbb alakul ki szerintem a sok kezeletlen szorongás miatt meg pár betegség pl refluy
2023. szept. 8. 23:30
40/69 anonim válasza:
Valoszinuleg 0,25 mg-osat vettel be es az is lehet, ha nagymamad altal kidobott tabik, akkor talan mar a lejarati idot is elertek vagy ahhoz kozeliek... akkor viszont nem lesz nagy bajod. Lejart gyogyszerben mar gyenge a hatoanyag-tartalom.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!