Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy hülyeséget csinált...

Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?

Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?

2023. szept. 8. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
80%
18. Én 3 szem nyugtatótól is beszédültem, úgyhogy ez szervezetenként változik.
2023. szept. 8. 23:02
 22/69 anonim ***** válasza:
83%
Egyedül vagy? Értesíts valakit! Mindegy kit, csak értesítsd, ha úgy érzed komoly a baj!
2023. szept. 8. 23:04
 23/69 anonim ***** válasza:
70%

Gyerekek a kérdező hazudik, Ennyi idő elteltével az már hatna és nem tudna itt irogatni.

Egyebkent a xanax túladagolása önmagában ritkán öl, az akkor van ha az ember mellé más opioidot is magába töm. Ha túl adagolod a xanaxot annyi hogy krvára leszedálod magad és utána két három napig kibszott szarul érzi magát az ember

2023. szept. 8. 23:07
 24/69 anonim ***** válasza:
16%

16 db frontin... hány mg-os egyenként?

Na, de mi az oka a dühödnek, elkeseredettségednek? Ezen nem dolgoztál még életedben soha - akár magadtól, akár mentálhigiénés tanácsadóval?

Ui: ha TÉNYLEG(!) bevetted volna azokat a tablettákat, már szerintem régen halott lennél. Szerintem kamu!

2023. szept. 8. 23:08
 25/69 anonim ***** válasza:
44%
Támogatom a 23-as hozzászóló észrevételét! A kérdező nem mond feltétlenül igazat. Csak próbára teszi mások türelmét...
2023. szept. 8. 23:09
 26/69 A kérdező kommentje:
0,25 mg ami a mamám gyógyszere volt csak neki nem kellett kidobta én meg lehyultam és bevettem ami benne volt. Mert veszekedtem valakivel és sírtam egész délután, hogy mindenbe bele kell kötni és félek az élettől, utálom magam, kevés pénzünk van amiről én is tehetek, mert sokáig nem dolgoztam agorafóbiám alakult ki nehezen hagytam el a lakást még most se egyszerű de már nagyjából megy de feszültség stb. megvan. Meg, hogy nem találom a helyem az életben rossz emlékeim vannak, magányos vagyok elvileg elkerülő személyiségzavaros ami gyógyíthatatlan szóval ja ilyen selejtes beteg ember vagyok. És nem tudom mit tegyek, hogy nem látom az élet értelmét és félek egyszerűen mi lesz velem, mert mindennapi dolgok is gondot okoznak ügyintézés pl. mert mindig félek mindentől, hogy elrontom és erre rá is erősítenek bizonyos emberek aztán én vagyok a szar, hogy próbálom megvédeni magam és miattam van veszekedés.
2023. szept. 8. 23:10
 27/69 anonim ***** válasza:
80%
Kérlek titeket ne erősítsetek rá azzal hogy kamu, vegyétek már komolyan a problémáját és inkább segítsünk neki! Köszönöm aki megérti! Legyünk már egy kicsit együttérzőek, ez komoly dolog!
2023. szept. 8. 23:13
 28/69 anonim ***** válasza:
86%
Most hogy vagy ebben a pillanatban kérdező?
2023. szept. 8. 23:14
 29/69 A kérdező kommentje:
Pedig tényleg bevettem, miért hazudnék ilyet? De köszönöm a válaszokat, hogy próbáltol segíteni. Én itt olvastam olyat, hogy valaki több 100-at vett be és túlélte szóval furcsa. Bár nem tudom bizonyítani de igazat mondok.
2023. szept. 8. 23:15
 30/69 anonim ***** válasza:
80%
Figyelj, nekem is volt ilyen, rájöttem hogy nem old meg semmit ha beveszem, ennél az élet sokkal többet ér, valahogy mindig lesz megoldás, apró lépésenként. Most csak a kétségbeesés beszél belőled, azért nyúlsz ehhez a megoldáshoz. Hidd el, tudom miről beszélek! Az élet a legdrágább kincs, mert abból csak 1 van!
2023. szept. 8. 23:16
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!