Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Lehet, hogy hülyeséget csinált...

Lehet, hogy hülyeséget csináltam, segítség?

Figyelt kérdés
Elkeseredett és dühös vagy ezért bevettem 16 db Frontint. Nem tudom most mi lesz gondolom ez nem olyan sok, hogy baj legyen belőle vagy észrevegyék?? Valaki segítsen mit tegyek?

2023. szept. 8. 22:39
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
0%
Nem, az agóriafóbia a szűk helyektől való félelem, az lehet egy kis szoba is. A szociális fóbia pedig az emberektől, az emberi kapcsolatoktól való félelem.
2023. szept. 8. 23:32
 42/69 anonim ***** válasza:
98%
36 Az pont az hogy a tágas terektől, agora egyenlő tér! attól fél pl pláza, bolt, utca, tér stb a bezártság a klausztrofóbia! Szociális fóbia meg az emberekre vonatkozik! Nekem mindhárom van, tudom.
2023. szept. 8. 23:33
 43/69 anonim ***** válasza:
94%
Pontosabban a tértől, az idegen területektől való félelem. A bezártság a klausztrofóbia, ennek a kiterjedtebb változata az agorafóbia. Az agorafóbiás a saját életterét jelenti az egyetlen biztos menedéknek.
2023. szept. 8. 23:37
 44/69 anonim ***** válasza:
95%

agorafóbia: tér, idegen területek

klausztrofóbia: bezártság, szűk helyek

szociális fóbia: emberek, emberi kapcsolatok

2023. szept. 8. 23:40
 45/69 anonim ***** válasza:
92%
Azt esetleg megnezhetned, ha meg van meg a tabik doboza, mi a lejarati ido?
2023. szept. 8. 23:40
 46/69 anonim ***** válasza:
8%
Igyál rá 1 sört!
2023. szept. 9. 00:01
 47/69 anonim ***** válasza:
93%

46. Te h*lye vagy! Miért nem takarodsz innen a f*szságaiddal??

Nem vágod hogy ez nem játék??

2023. szept. 9. 00:05
 48/69 anonim ***** válasza:
31%

Jajj fejezzetek be a karogast. Semmi baja nem lesz ha nem pszichotikus. Aludni fog egy jot max. Ha egyszerre szedte be akkor meg plane nincs semmi baj a linearis kinetikaja miatt annak a fos Frontinnak. Ez a masik hogy nem Xanax hanem alig mukodo magyar Frontin, szarra sem jo az.

Ha itt irogatod hogy rosszul vagy akkor mar kiment beloled a hatas mert ennyit vettel be, es itt panikolsz.

Frontinnal 100% nem halsz meg

Xanaxxal 90%

En mar 5x probaltam es mindig kihanytam ha tul sokat szedtem be. Meg alkoholra is akar. Semmi nem mukodott kemia szinten. Na de ha heroin vagy opioid lenne na az mas teszta...

2023. szept. 9. 00:06
 49/69 anonim ***** válasza:
22%
48 Hu de nagy szakerto vagy!
2023. szept. 9. 00:07
 50/69 anonim ***** válasza:
73%

49

En kerek elnezest.

2023. szept. 9. 00:08
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!