Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Xanax csökkentéséhez, fogyaszt...

Xanax csökkentéséhez, fogyasztható citromfű tea ???? Pl. esténként ? Vagy mit ajánlanátok ?

Figyelt kérdés

ma 11:33
 1/1 anonim ***** válasza:

A Xanax csökkentés mindenképp kellemetlen, ezt sajnos nem lehet megúszni. Ami nekem segített:

1. Sokat sportoltam. Általában is rendszeresen sportolok, de akkoriban úgy intéztem, hogy minden nap estére kifejezetten kimerült legyek és lehetőleg izomlázam legyen. Ez hosszú távon nem biztos, hogy tartható, de arra a kb. egy hétre, amíg velaki jó esetben le tud jönni a Xanaxról, addig bevállalható. Ez csökkentette a kellemetlen hangulatingadozásokat, szorongást és az éjszakai felriadásokat. Ezt ki lehet egészíteni a hideg-meleg vizes zuhanyzással.

2. Herbáriában vásároltam zacskós macskagyökeret és nagy adagban (púpos evőkanálnyi) főztem belőle teát. Ez így sokkal olcsóbb, mintha marékszámra szedtem volna Valeriana tablettát. Nem veszélyes, nincs mellékhatása, nem lehet hozzászokni. Nem olyan hatásos, mint a szintetkus nyugtatók, de valamennyit ez is segít.

ma 12:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!