Hogyan kell kommunikálni egy borderline személyiségzavarral küzdő emberrel?
Figyelt kérdés
Találtam egy ilyen jellegű betegséggel diagnosztizált lányt, szeretnék vele beszélgetni, de félek, hogy instant a nyakamba repülne a tiltás.
Esetleg akinek volt hasonló élménye, tudna tanácsot adni?
Nem szeretném elsietni a dolgokat.
2022. júl. 26. 21:31
81/92 anonim válasza:
Oké de miért nem ír ki egy saját kérdést. Akit érdekel elolvassa
82/92 anonim válasza:
Gyakorin nem tok mindegy? eleve nem egy reddit vagy quora foleg a nepseget tekintve
83/92 anonim válasza:
#81: Te miért nem írsz ki erről saját kérdést?
84/92 anonim válasza:
Artól, hogy hülye vagy? Én nem vagyok mentális beteg és baromi fárasztó olvasgatni mikor egymást diagnosztizálják a fotelból emberek.
85/92 anonim válasza:
#84: Te a fotelből lehülyézel úgy, hogy fogalmad sincs, ki vagyok? Nem attól lesz beteg valaki, ha kap egy diagnózist és őszintén nem tudom, hogy mit okoskodsz ide? Te mihez értesz, amikor nem itt fárasztod a nagyságos elmédet?
87/92 anonim válasza:
Hülye bárki lehet mentalis beteg nem. Amit itt előadsz az elég nagy hülyeség. Monjuk a kerdés is az így legalább van 1 kacsolodási pont. :D
A 85 válasznak semmi értelme. De sebaj.
88/92 anonim válasza:
86 sajnos nem sokáig lesz min mulatoznod mert nem követem tovabb a kérdést. Azért baromi szánalmas, hogy valakinek ez a napi szórakozás. 😝 Milyen emberek vannak te jó ég.
89/92 anonim válasza:
#87: Szerinted én mit adtam elő? Tudtad, hogy nem "anonim" a felhasználónevem, te észlény? Menj kapálni inkább, hátha meg tudod különböztetni a tyúkhúrt a kukoricától.
90/92 anonim válasza:
#88 olyan nekem is lesz, hogx mar nem fogom kovetni ezt. Az a lenyeges, hogy azelott kovettem mint Te. 😂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!