Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Új helyre költözök. Mar...

Új helyre költözök. Mar nem fogom tudni fizetni a terápiát, havi 20-40 ezer és gyógyszert sem íratnim 5 ezer. Nem tudom kivaltani, több, mint 10 ezer/hó. Hogyan hagyjqm el ezeket? 5 gyógyszett szedek.

Figyelt kérdés
Gyógyszereim: Amitrex, Lamolep, Rivotril, Pregabalin, Trittico.
2022. ápr. 16. 21:30
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 A kérdező kommentje:

Írtam, hogy 600 mg a max adag és én 225 mg-ot szedek. Az lett most 450 mg-ra emelve.

Nem írtam le minden betegségem azonnal. Pl C-PTSD-m is van, nem tudom, hogy írtam-e. Több betegségem van. Nem írom le mindet.

Frontinról váltottam Rivóra mert alig hatott már.

Nem igaz, hogy mindent magyaráznom kell, mintha nem írnék igazat.

Nem muszáj 600 mg-ot szednem, 450 mg is lehet. Orvosom mondta.

600 mg a szedhető max adag. Ez van a tájékoztatóban is vagy dr infón. Nem emlékszek. Orvosom mondta.

2022. ápr. 26. 08:14
 62/69 A kérdező kommentje:
Igen, a Pregabalin és az Elontril drága. A többi sok kicsi sokra megy.
2022. ápr. 26. 08:15
 63/69 A kérdező kommentje:

Terápia a legdrágább és a felírása. Az minimum 5 ezer mert magánba járok. Tb-s orvos nagyon gáz vol. Szarul kezelt.

A szálló orvosa még szarabbul kezelne mert az csak mindenre a Rivót nyomatja.

Kórház szerencsére nem sokat változtatott rajtaa. Orvosom még kicsit alakította.

Így jobban vagyok.

2022. ápr. 26. 08:17
 64/69 A kérdező kommentje:

Kivétel a deptesszió, amire várom a nemrég felírt Elontril hatását. Az 2 hét.

Rivó helyett Pregab azért lett emelve mert az nem nyom, szedál, altat annyira. Így Rivóból nem kell annyi.

Az a baj, h Pregab is okoz függőséget, nemcsak a Rivó.

2022. ápr. 26. 08:19
 65/69 A kérdező kommentje:
Szállós szoba is megfontolandó. Ez hajléktalanszálló munkásszállós része. Sok az ágyi poloska, csótány.
2022. ápr. 26. 08:21
 66/69 anonim ***** válasza:

Nem ugyanazok az emberek válaszolnak neked. :) Én nem kötekedtem egyszer sem, csak kérdeztem.

Egész biztos, hogy nem emelném a pregabalint, sőt. Van még másik benzo is a xanaxon és a rivón kívül. És ha anyagi gondok miatt nem tudsz egy mérgező helyről elköltözni, akkor inkább a pár száz forintos gyógyszer, mint a tízezer forint körüli gyógyszer.

Egyébként dolgozol? Vagy miért gond, hogy a rivó szedál?

Szerintem az orvosod igazán megtehetné, hogy a gyógyszerírásért nem kér gyógyszert. Ha már terápiába is jársz hozzá. És tudja az anyagi gondjaidat.

Az elontril nagyon hamar hatni fog, ez az egy jó hírem van! Még talán hamarabb, mint 2 hét.

2022. ápr. 26. 08:24
 67/69 A kérdező kommentje:

Ne haragudj, nem beléd akartam kötni..

Nincs csak őnkéntes munkám(2 helyen).

Itthom napi 3x alszok el nappal.

Munkahelyen ezt nem fogom bírni és bármikkr találhatok.

2022. ápr. 26. 08:38
 68/69 A kérdező kommentje:
Olyan beállítás kell, amivel fogok tudni dolgozni. Pregab ezért jó. Nem vagyok látványosan szedált, mint a rivótól.
2022. ápr. 26. 08:41
 69/69 A kérdező kommentje:
A szoba is lutri (ahova mehetnék) mert 2 ágyasm
2022. ápr. 26. 08:43
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!