Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Anások, ti használtatok...

Anások, ti használtatok valamilyen fogyasztószert vagy hashajtót?

Figyelt kérdés
Ha igen, tényleg jobban fogytatok tőle?

nov. 30. 00:02
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem létezik működő fogyasztószer

Fogyni attólehet csak ha valaki a szükségleténél kevesebbet eszik és többet mozog

nov. 30. 00:12
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Voltam Anás. Nem használtam semmit magamtól fogytam.
nov. 30. 00:26
 3/5 anonim ***** válasza:
Jód tartalmú fogyasztószereket próbáltam, mert abban az időben az volt a divat. Eleinte jobban fogytam, de szerintem inkább csak pszichés támogatást jelentett. Később elkezdett tőle alulműködni a pajzsmirigyem, amitől viszont 15 kilót híztam vissza a leadott 10 helyett úgy, hogy közben végig fogyni próbáltam. Még szerencse, hogy helyrejött. A hashajtók pedig végképp nagyon károsak, és egyáltalán nem fogyásra valók. Addigra már úgyis felszívódik a tápanyagok nagy része, viszont egy életre tönkrevághatod a bélflórádat meg az emésztőrendszeredet. Egy anás ismerősömnek utána széklettranszplantációval próbálták megmenteni az életét. Nem tudom, hogy végül sikerült-e, de ha érted a szó jelentését, akkor nem akarhatod azt.
nov. 30. 10:20
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak hashajtót 3 naponta mert máshogy nem tudtam wc- re menni.
dec. 1. 09:29
 5/5 anonim ***** válasza:
0%
Hashajtót szedek, dulcolax vagy kínai hashajtó teát iszok. Suli előtt iszom / veszem be hogy ott hasson, ilyenkor ezek jól meghajtanak :) itthon nem ihatom sokszor mert gyanús ha sokat vagyok WCn bár most a karácsonyi zaba után tele gyomorra ittam, görcsölt, csikargatta a pocim majd kirobbant belőlem minden, kb fel se alltam a WCről :)))
jan. 4. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!