Sose használtam fogyasztó szereket, és nagyon kíváncsi lennék arra, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ebben? Használ vagy csak kamu az egész? Köszi szépen a válaszokat is előre 😊
Figyelt kérdés
2020. máj. 4. 19:08
1/5 anonim válasza:
Ha ezek működnének, nem lennének kövér emberek
2/5 anonim válasza:
Full kamu mind. Jó esetben semmit nem hat, esetleg minimálisan vízhajtó, rossz esetben teljesen tönkreteszik az emésztésedet.
Helyes táplálkozás, testmozgás. Annyit kapsz vissza eredménynek, amennyi energiát belefektetsz.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Maradok a tornánál! 😄 Azért kiánrándító és elég szomorú mi pénzt elkérnek... Ahogy néztem 😒
2020. máj. 4. 20:58
5/5 anonim válasza:
Én egyszer vettem vettem fogyasztóteát, de véletlenül, mert nem olvastam el a címkét, csak annyit láttam belőle, hogy almatea. Három napig kerülgetett a cifra. Szóval vannak olyan fogyasztószerek, amik meggyorsítják az emésztést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!