Kezdőoldal » Fogyókúrák » Fogyasztószerek » Sose használtam fogyasztó...

Sose használtam fogyasztó szereket, és nagyon kíváncsi lennék arra, hogy kinek milyen tapasztalatai vannak ebben? Használ vagy csak kamu az egész? Köszi szépen a válaszokat is előre 😊

Figyelt kérdés

2020. máj. 4. 19:08
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Ha ezek működnének, nem lennének kövér emberek
2020. máj. 4. 19:16
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Full kamu mind. Jó esetben semmit nem hat, esetleg minimálisan vízhajtó, rossz esetben teljesen tönkreteszik az emésztésedet.

Helyes táplálkozás, testmozgás. Annyit kapsz vissza eredménynek, amennyi energiát belefektetsz.

2020. máj. 4. 19:20
 3/5 anonim ***** válasza:
Csak a pénztárcád fog lefogyni.
2020. máj. 4. 20:06
 4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat! Maradok a tornánál! 😄 Azért kiánrándító és elég szomorú mi pénzt elkérnek... Ahogy néztem 😒
2020. máj. 4. 20:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Én egyszer vettem vettem fogyasztóteát, de véletlenül, mert nem olvastam el a címkét, csak annyit láttam belőle, hogy almatea. Három napig kerülgetett a cifra. Szóval vannak olyan fogyasztószerek, amik meggyorsítják az emésztést.
2020. máj. 6. 12:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!