A kérdésem a túlsúlyos emberekhez szól. Titeket nem zavar, hogy egy egész üzlet ág épül rátok lásd Szauna öv, ilyen olyan fogyasztó kapszulák, meg ilyen olyan duci tréning?!
"sőt azért mert azt hiszik magukról semmit sem érnek sokkal kedvesebbek és megértők másokkal" -- Eh ez azért durva volt.
A sovány emberekkel ugyanez a helyzet, fogyasztók vagytok Ti is, minden téren. Szerinted Ti nem vagytok "kihasználva"? Csak más pontokon. SEMMI különbség.
kicsit "par-aszt" vagy te sovany kerdezo
en 190 magas es 126 kilo vagyok es jo nagy pocakom van, ez csaladi oroklodes akarmit csinalok ugy sem tudok le fogyni, meg szerencsere vannak akik elfogadjak a koverebbeket meg a sovanyok is nem csak a koverek egymas kozott, jo sovany baratnom van alig 55 kilo s szereti a nagy hasamot simogatni s rea fekudni s mindig is szerette a kovereket es meg most is vannak vekony "aneroxias" csajok akik elfogadjak a kovereket s nem csak a sovanyakat
Hát figyelj, Én inkább egy sovány embernél látom, h gondolkozna egyen e vagy ne egy szelet kenyeret. Mert aki túlsúlyos miert gondolkozna ezen? A legötbb túlsúlyos ember nem eszik egy szelet kenyeret, hanem eszik több szeletet.
Egy vékony lány voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!