A vibro tréning tényleg hatásos?
Ha valaki próbálta már kérem számoljon be róla, hogy milyen eredménye volt. Nem villám eredményre várok, 3 hónap alatt szeretnék kb. 10 kgtól megszabadulni.
Köszi
Köszönöm szépen, ki fogom próbálni. Mellette mást is szeretnék mozogni. Pl. elkezdek bicajjal járni ide-oda (többek között vibro tréningre is:)).
Nem tudom, de ez mindig rövid idő? Vagy vannak helyek, ahol egy órás? Még nem hívtam fel őket, jövő héten szeretném elkezdeni.
Egyébként a fitness teremben van más foglalkozás is, arra gondoltam, hogy ha ez valóban ilyen rövid, akkor heti 1-2 alkalommal mást is beiktatnék :)
Diéta...hát igen, ez lesz a nehézkesebb, de nem lesz vészes (remélem). Valahogy fehérje dúsabban kell kajálnom, a napi zöldség-gyümölcs adag bőven meg van. De vegetáriánus vagyok... és talán válogató is :) A fehérje dús ételek valahogy nem a kedvenceim...de majd igyekszem.
Bármilyen jó tanácsnak örülök és köszönöm, hogy válaszoltatok!!!
Jobban szeretek természetes dolgokat enni/inni, nem pedig porokat...de majd azért megnézem, hogy miből is áll és lehet, hogy elgondolkozom.
Nem lenne nehéz sok fehérjét enni egyébként vegetáriánusként sem, csak én nem szeretem se a babot, se a lencsét, se a szóját...
A túrót szeretem de kb. 3 vacsi után azt mondom, hogy elég. Kefírrel, joghurttal szintén így vagyok. A sajtot imádom, de fehérje tartalma zsírtartalmához viszonyítva csekély... :( Az olajos magvak is jók, de a probléma megint a zsírtartalomnál kezdődik.
Mindenesetre köszönöm a tippet, tényleg utána fogok nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!