A norbi duci tréning hatásos?
Figyelt kérdés
Most szedem a msáodik részét ami a fenék és a comb ha ezt heti 3 szor megcsinálom melette jól tápálkozok + csinálok hasra is gyakorlatokat emelett biciklizek akkor úgy fogok fogyni rövid időn belül?2010. okt. 7. 15:33
1/7 anonim válasza:
aha, végülis tökmindegy mit csinálsz, a csak otthon ugrókötelezel 1 órát, meg bringázol egy órát, akkor is fogyni fogsz :)
3/7 anonim válasza:
de hogy is miért lenne átverés,én is azzal tornázom és fogytam is tőlle.Most azért mert sokan ezt mondják de nem tudják meg mondani hogy miért.mert te meg tudod?
4/7 anonim válasza:
A duci tréning ducik edzettségi szintjéhez való. Ha duci vagy az is többet ér a seminél.
5/7 anonim válasza:
16:44: a mozgás kb 10%-ot jelent a fogyásban. A táplálkozás meg 80%-ot, a többi meg vitamin stb. Az, hogy neked mi hatott, meg miért elég összetett kérdés, te magad se lehetsz benne biztos.
A lényeg, hogy a zsírégetéshez kell egy edzési bizonyos intenzitás, ami mindenkinek az edzettségi szintjétől függ. A Norbi torna eléggé edzetlen embereknek való, maga a Norbi se ezzel edzi magát már a Réka pedig testépítő edzéseket csinál edzőteremben!
6/7 anonim válasza:
nekem az egész családom kicsit duci(volt) persze mindenki más mértékben. Norbi ducitréningeztek, étkezést csak kis mértékben változtattak és jé 5-10 kg mindenkiről lement rövid idő alatt (rajtam csak 1-2 kg súlyfelesleg volt edzésnek mégis jó és sikereket értem el vele)
7/7 anonim válasza:
A mozgás nem 10 %-ot jelent a fogyásban, ez biztos. Én is fogytan 18 kilót fél év alatt, és tudom mi a különbség, próbáltam mozgás nélkül is, diétával, nem ugyanaz!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!