Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A kérdésem a túlsúlyos emberek...

A kérdésem a túlsúlyos emberekhez szól. Titeket nem zavar, hogy egy egész üzlet ág épül rátok lásd Szauna öv, ilyen olyan fogyasztó kapszulák, meg ilyen olyan duci tréning?!

Figyelt kérdés
Nincs semmi bajom a túlsúlyos emberekkel sőt azért mert azt hiszik magukról semmit sem érnek sokkal kedvesebbek és megértők másokkal. De engem ez nagyon zavarna, hogy konkrétan kihasználják ezt és üzlet ágat húznak fel rájuk...
2009. máj. 19. 11:59
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
100%

:D Most olvastam azt a kérdést amit beidéztél.. A paprikás krumplisat... Azt hittem csak úgy mondtad.:)

De az már más tészta, mint a szauna öv, duci tréning meg társai... Diétázik. Vagy mert modelltrend van (és ez az ami egy másik probléma), vagy mert egészségesebbnek akarja tudnia szervezetét. Ebből max a diétaguruk élhetnének, vagy tudomisén:) ha olyan diétát követ, amit más állít össze neki, pénzért. De valószínűleg nem ez a helyzet. Más mint amit Te felvetettél.

2009. máj. 19. 12:37
 12/32 anonim ***** válasza:
100%

Biztosan téged is be lehet kategorizálni valahová, és valószínű, hogy rád is épül egy egész üzletág. Nem tudom, ki vagy/mi vagy, de ha megadod a paramétereket, rögtön sorolom...:)

Én mondjuk nem vagyok a legsoványabb, nem is akarok az lenni, jól érzem magam a bőrömben, az általad említett árucikkek, lehetőségek egyikét sem veszem igénybe, de ha tenném is, akkor az neked miért fájna?

Ja, és nem hiszem magamról, sem más túlsúlyos emberről, hogy semmit sem ér, ellenben, aki ostobaságokat kérdez, arról kialakul egy nem túl hízelgő véleményem...

13/32 anonim válasza:
100%
Ja, és a sovány azért gondolkodik rajta, mert nem e hízik meg egy szelet kenyértől? És bevallom, én is szoktam rajta gondolkodni, h most egyek e vagy ne. És nem azért mert kövér vagyok hanem mert nem akarok az lenni.
 14/32 anonim ***** válasza:
90%

Nahát :D a kenyeres kérdést ÉN írtam. Pusztán azért,mert amelyik diétát követem,abban mindennap lehet enni egy szeletet(Kivéve,persze egy napot)És szerettem volna tudni,hogy ki hogy gondolja ezt.Nem hinném,hogy ez annyira szánalmas lett volna,hogy ezt még ide is lekellett írnod.Figyelj,szerintem talán,akkor lett volna említésre méltó a kérdésem,ha azt kérdeztem volna,hogy Ehetek-e egyáltalán?!Én azért nem érzem problémának azt ha a 20kiló súlyfeleslegemmel eszek némi kenyeret.Persze nem fehér kenyeret,hanem az egészségesebb fajtát.Ahogy látom,neked az fáj hogyha valaki nem épp modell alkat,könnyű leszólni a másikat,én Azt mondom.Ti,vékonyak,egyszer kerülnétek ilyen helyzetbe,mindjárt máshogy látnátok a dolgokat.

További szépnapot

2009. máj. 19. 12:50
 15/32 anonim ***** válasza:
100%
Ne haragudj, nem tudom, hogy merült fel benned ez a kérdés, de nem értelek. Azt hiszed rád nem épül üzletág???Ha csak nem egy amis faluban élsz, ahol magadnak termeled ki a dolgokat, akkor igen is rád is üzletág épül!Már csak akkor ha festeted a hajad, vagy ha van egy fajta márka amit szeretsz!Egyébként meg azt végkép nem értem honnan veszed, hogy ha egy embernek nem éppen olyan alkata van, amivel ma a média hülyíti az embereken, annak már lelki problémái is vannak!
2009. máj. 19. 12:51
 16/32 anonim ***** válasza:
88%

Ha meg egyedülálló vagy, akkor azért adnak el szingli dolgokat. Ha gyereked van, vagy szeretnél, megtámadnak a fogamzást elősegítők meg a bébicuccok, és ha öreg leszel, akkor vehetsz fiatalító dolgokat.

Nem bújsz ki az egész üzletágak rádépülése alól sehogy.

Ha sportolsz, akkor is egész üzletágak vennek rajtad.

2009. máj. 19. 12:54
 17/32 anonim ***** válasza:
93%
jobb egy koverebbet megnezni mint egy sovany aneroxiast
2009. máj. 19. 12:57
 18/32 anonim ***** válasza:
95%
utolsoval egyetertek.. szebb a kover ember,mint az olyan akinek kivan a csontja
2009. máj. 19. 13:00
 19/32 anonim ***** válasza:
100%
szerintem a túlsollyosaknak az csak jó, ha minél több fogyókúrás termékcikk van, legalább aki le akar fogyni, az tud miből válogatni. Amúgy ez is csak egy gazdasági ágazat, a vékony emberekre ugyanúgy épitenek. Az összes ruha gyakorlatilag a deszka alkatokra készül:S
2009. máj. 19. 13:13
 20/32 anonim ***** válasza:
100%

A "sovány" emberek meg egy csomó pénzbe kerülnek az egészségügynek! ott a sok gyökér anorexiás, bulimiás meg ki tudja még mennyi új hülye divat betegség van, akiket próbálnak meggyógyitani.

Viszont téged nem zavar hogy ekkora prosztó vagy? (kérdező) Teljesen fölösleges, hülye kérdést tettél fel, ami nem kicsit bántó! (már nem nekem, mert nincs súlyproblémám, de engem is felháborit)

2009. máj. 19. 13:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!