Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mozdonyvezető leszek 2025...

Mozdonyvezető leszek 2025 nyarától, hiszen véget ér a gyakornoki képzésem. A baleseteket, hogyan lehet feldolgozni?

Figyelt kérdés

Minden hatósági vizsgám meglesz, nyílván nyár után még lesz vezetési gyakorlat, de a gázolásokat, hogyan lehet kezelni összeomlás nélkül? Nyílván abban a pillanatban tudom a protokollt, hívni fogom a hatóságokat, tudok kötözést alkalmazni, ha leszakadt végtaggal túléli, de szerintem összefogok omlani egy kicsit. Nyílván nem fogom feladni ezt a munkát, fogom tudni csinálni tovább, de megviselne lelkileg, egy halál bekövetkezte, főleg ilyen embertelen módon, tragédia! Adrenalin miatt, ugyebár ismerem magam, erős vagyok, abban a pillanatban fogom tudni a teendőim teljesíteni, de mihelyest "szabad" leszek, zokogni fogok órákig. Ez normális?

Mifelénk Debrecenben sajnos elég sok a gázolás, szóval legjobb spekuláció szerint is 5 éven belül jutni fog egy...

ma 04:27
 1/1 anonim ***** válasza:

Sosem szabad arra gondolni,hogy gázolsz vagy ütközöl.Sosem !

A cél a rendeltetési hely,ahová el kell érned és más semmivel ne törődj.Biztonság, menetrend és gyorsaság, a megfelelő műszaki állapottal.Ezért felelsz, nem azokért, akik a vágányon bolyonganak,ahol semmi keresnivalójuk.

Tizenkét évig vezettem metrót,csaptam el embereket,volt más hibám,balesetem nem is egy. De nem ez járt a fejemben, mert ott nekem van helyem, a vonattal és nem másnak !

Sőt,én úgy vezettem,hogy a vezetőfülkét kellett odatennem,megállítanom,ahol elő volt írva. Nem azt néztem, hány kocsi van mögöttem és mennyi emberrel. Mert ha így lett volna, akkor begolyóztam volna. Kiegyensúlyozott ember voltam akkor is, most is. Tudtam, ha jó a vonat állapota, nekem áll a jelző , akkor semmi és senki nem gátolhat meg a haladásban. Nincs előzés,körforgalom, keresztutca,zebra. A vágányon a vonat az első, amit Te vezetsz ! Ez a fő és az,hogy a sebességet betartsd, mert akkor minden szabályzat,utasítás Téged fedez.

Mással ne foglalkozz ! És sok szerencsét :)

ma 06:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!